SNIMANJE SPOTA ZA 'DOBITNU KOMBINACIJU'

Seksi Jelena Rozga u sarajevskoj kišnoj noći

05.09.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Jelena Rozga snimila je spot za svoj ljetni hit 'Dobitna kombinacija' u Sarajevu, i to na novom mostu kod Akademije likovnih umjetnosti, nazvanom Festina lente - Požuri polako

Amfiteatar sarajevske Akademije likovnih umjetnosti (ALU) bio je idealan prostor za završne kadrove spota za pjesmu 'Dobitna kombinacija' Jelene Rozge, koji je sniman pod redateljskom palicom Murisa Beglerovića. Iako je prvobitno planirano da se novootvoreni most Festina lente - Požuri polako, ispred zgrade Akademije, pretvori u klub na otvorenom, zbog kiše je lokacija promijenjena. Kako se moglo čuti na setu, ti kadrovi snimljeni su iza ponoći. Za završne kadrove ljetnog hita bilo je angažirano i 25 statista koji su 'lumpali' s Rozgom.

Odjevena, kao i uvijek, u seksi haljinicu, dobro raspoložena Jelena se prije odlaska na set družila s novinarima i strpljivo odgovarala na postavljena pitanja. Naravno, nije nedostajalo ni humora. No krenimo redom.

Snimanje spota za pjesmu 'Dobitna kombinacija' svojevrsna je najava velikog sarajevskog koncerta Jelene Rozge koji je planiran 9. studenog u dvorani Skenderija. Cijela ekipa već nekoliko dana radno provodi vrijeme u gradu na Miljacki, a završni kadrovi snimljeni su u utorak navečer.

'Moja je želja bila da to bude Sarajevo. Zadnji put kad sam bila ovdje, na Sarajevo Film Festivalu, upoznala sam režisera Murisa i nekako smo došli na ideju o ovoj lokaciji za ekranizaciju pjesme 'Dobitna kombinacija', koja je izašla prije mjesec i pol dana. To je vesela pjesma koja je već velik hit u Hrvatskoj, a nadam se da će je i ovdje ljudi voljeti. Na neki način ovo je i najava velikog koncerta koji će se održati 9. studenog u dvorani Skenderija, a za koji se pripremamo već nekoliko mjeseci. Čekajući da pripreme za snimanje budu gotove, počeli smo se dogovarati i o koncertu i već sam bila nervozna. Trema je normalna stvar. Jedva čekam taj koncert i nadam se da će Skenderija biti puna', rekla je Rozga

Redatelj Beglerović kaže da je spot metaforična priča o Sarajevu.

'Što se tiče scenarija za spot, bitno je bilo zabilježiti detalje grada i emociju koja će sama doći i koju će Jelena prenijeti. To je metaforična priča koju ćemo pokušati ispričati o Sarajevu. Spot bi se trebao pojaviti do kraja ovog mjeseca i, osim u Akademiji likovnih umjetnosti, sniman je na Bijeloj tabiji, a krije i jedno malo iznenađenje koje sada ne možemo otkriti. Također, snimanje će biti nastavljeno u noćnim satima da bismo osjetili tu draž noći u Sarajevu', kazao je redatelj.

Iako je mnogo planova i nastupa do kraja godine, što će svakako razveseliti sve Rozgine fanove, novi album, kako kaže popularna pjevačica, pričekat će sljedeću godinu, i to proljeće.

Dobro raspoložena Rozga bila je zamoljena prilokom druženja s novinarima ispričati i neki dobar vic, ali smo na svojevrstan način bili uskraćeni toga. 'Slabo pamtim, ali često slušam viceve. Naravno, o plavušama. Ne znam zašto, baš se pitam?! Ne mogu se sjetiti nijednog. Plavuša', kazala je kroz smijeh Rozga.

Priznala je i da već nekoliko godina razmišlja o obitelji, ali da uvijek kaže 'ima vremena'. 'Razmišljam o tome već nekoliko godina, ali nekako uvijek kažem - ima vremena'. Ima vremena, za nekoliko godina sigurno', rekla je.

O konkurenciji i ostalim kolegama, kaže, ne razmišlja mnogo, jer za to nema vremena. 'Razmišljam o sebi, što ću sutra, kakvu ćemo pjesmu novu napraviti, kako će ispasti spot, kakvu ću frizuru imati... Ne gledam druge, ali se radujem uspjesima kolega, i to je to', objasnila je pjevačica.

Progovorila je i o smaku svijeta i klimatskim promjenama te kazala 'da kada bismo razmišljali o tome, poludjeli bismo' te poručila: 'Hajdemo uživati, lumpajmo i baš nas briga, kako kaže jedna moja pisma.'