UVJERITE SE!

Seksi boja koja stoji baš svakoj ženi

16.11.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Crna mala haljina oduvijek je simbol seksi izgleda i nepogrešive modne ideje ako niste sigurni što učiniti, ali na mala vrata vratile su se i senzualne crvene kreacije

Crvena je boja moćna i mnoga istraživanja dosad su pokazala da će muškarac najprije primijetiti ženu u crvenom. Osim toga, čak je i opjevana 'žena u crvenom' pa zaista nema smisla više naglašavati da je to pun pogodak ako želite biti primijećeni.

Slavne holivudske dive toga su također oduvijek bile svjesne, ali u posljednje vrijeme na crvenom tepihu možemo vidjeti sve više ljepotica koje se pojavljuju u crvenom.

Fotogalerija koja to dokazuje odaje još jednu malu tajnu – crvena je boja idealna za svaku dob, samo morate znati što vam stoji, kakav kroj odabrati i paziti na detalje poput cipela, torbice i nakita.

No dobro, možda baš nećete biti za prozirnu kreaciju poput one kakvu nosi Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio, ali večernju haljinu za važnu svečanost kakve imaju Amy Wilerton ili Elizabeth Banks možete isfurati bez da se zapitate je li to previše.

Muči li vas misao da će sve oči biti uprte u vas, jer zasigurno hoće, onda ćete se možda pronaći u nešto manje izazovnim kombinacijama kao što ih nose Eva Green, Kate Hudson ili pak Ashley Green. Kako god bilo, znajte da sve možete ublažiti detaljima ili se prepustiti crvenom i uživati u životu.