MODNE TRANSFORMACIJE

Sedam načina na koje kombinirati traperice u boji

21.03.2012 u 10:13

Bionic
Reading

Nezaobilazni trend ovoga proljeća definitivno su traperice u boji, a svaka djevojka koja prati modu u ormaru ima barem jedan par tih simpatičnih traperica jarkih boja. No kako dobro kombinirati jarke zelene, blještavo žute ili pak roza traperice s ostatkom garderobe?

Traperice u boji su modni broj jedan ove sezone, a izbor je doista šarolik, od neonski žutih, jarko crvenih, narančastih i zelenih. No da biste bili u trendu, nije dovoljno samo otrčati do omiljenog dućana i odabrati one najljepše, već ih treba i mudro uskladiti s ostatkom garderobe, piše Yahoo Shine. Evo nekoliko važnih i korisnih savjeta s čime se traperice u boji najbolje slažu.


Tamne boje

Možda će vam na prvi pogled crvene, žute, narančaste i zelene traperice najbolje izgledati kombinirane s kakvom svijetlom majicom ili bluzom, no pogledajte još jednom. Premda će prvi odabir uz svijetle traperice biti i svijetle boje ostataka garderobe, ono što vam treba je potpuni kontrast – tamna majica, crni blejzer ili baloner ili kakva tamna bluzica.

Nezaobilazne starke
Svaka trendseterica koja obožava street style zna da u ormaru treba imati barem jedan par popularnih starki. A upravo će uz te platnene tenisice vaše nove hlače u boji dobiti novi sjaj. Odaberite kakvu neutralnu boju tenisica, poput crne, sive, bijele ili bež i uživajte u odličnim modnim kombinacijama.

Bluza na kopčanje

Košuljica na gumbiće malo šireg kroja i rubova uguranih u traperice žute, crvene ili pak zelene boje bit će pun pogodak. A za tip-top stajling uz košuljicu casual i pomalo romantičnog kroja nabacite širi remen u crnoj ili smeđoj boji.

Vrtoglavo visoke potpetice
Ako u ružičastim, žutim ili pak crvenim trapkama ne želite izgledati poput slatkice, nabacite kakve 'ubojite'. Najsigurniji i najbolji izbor su one crne, s visokom i tankom petom, a mogu biti ukrašene mašnicom, šljokicama ili pak sjajnim ljuskicama.

Hipi košuljice i modni dodaci
Trapericama u boji dodajte dašak romantike prozračnom košuljicom ukrašenom cvjetnim uzorkom te tako spojite dva glavna modna hita u jednoj kombinaciji. 'Seljačke' bluzice s laganim puf rukavima, širega kroja, ili pak one poprilično kratke uz kakvu zgodnu narukvicu, torbu s resicama ili ukrasni cvjetić u kosi vratit će vas u uvijek inspirativno razdoblje hipija.

Tamna ljubičasta
Ljubičasta boja, tako tamna da graniči s crnom, nevjerojatno se dobro slaže uz žute i crvene traperice. Tamna ljubičasta boja odlično paše uz sve tonove kože, a jarku žutu i crvenu boju hlača 'umiruje' te cijeloj kombinaciji daje sofisticiraniji i elegantniji izgled.

Prugice
Moderne prugice odlično izgledaju kombinirane s gotovo bilo čime. Stoga se ne ustručavajte i iz ormara izvucite omiljenu prugastu majicu ili bluzicu te obucite na nove trapke u boji. Uz žute traperice najbolje će pasati svijetloplave i bijele prugice, uz crvene, ružičaste i zelene dobro će izgledati sivkaste pruge, a tamne ljubičaste uz retro mornarsku bluzicu.