SAVJET, DVA

Sedam načina kako nositi maksi suknju

03.05.2012 u 10:04

Bionic
Reading

Duge suknje mame vas po izlozima, privlačne su, a vas muči pitanje uz što ćete ih moći nositi za šetnju u grad, za posao, za večernji izlazak? Evo nekoliko ideja

Maksi suknje veliki su trend ove sezone i mogu vam biti jači saveznik nego što možda mislite. Naravno, boho look uz top bez naramenica ili pamučnu kratku majicu, na sandale, odličan je ljetni ležeran look, no postoji još niz načina na koje možete nositi svoju dugu suknju.

Za posao, ali i za večernje izlaske, dugu suknju možete kombinirati uz sako koji krojem prati torzo, uz kratku jaknicu ili jednostavno – bluzu.

Bluza može biti kratkih ili dugih rukava, ili bez njih, a nositi se može zataknuta u suknju. Trendi su i volani na bluzama, koji padaju oko struka odnosno bokova. Uz tu kombinaciju idealan su izbor sandale s platformom s visokom, nekom glomaznijom ili pak punom petom.

Za više ležeran izgled, uz suknju možete nositi i traper jaknu, ali i vesticu. Vestica će izgledati sofisticirano bez obzira nosite li je zakopčanu, ili je pustite da slobodno pada. Uz takvu kombinaciju nositi možete svake cipele, od špagerica do platforma ili pak ravnih sandala.