MALE TAJNE

Saznali smo trikove ljepote zanosne Lejle

07.06.2013 u 08:00

  • +9

Lejla Filipović

Izvor: Ostale fotografije / Autor: D.Breitenfeld/BMatijašec/M.Grgić

Bionic
Reading

Lijepa Lejla Filipović ovih dana nerijetko izaziva divljenje svojim stajlingom i pojavom, a pažnju plijeni vitkom linijom, dugim i besprijekornim nogama, ali i istančanim smislom za modu. Zanimale su nas neke njezine beauty tajne i trikovi, bez čega ne može i kako se njeguje, ali i što ne voli kod muškaraca te u čemu voli vidjeti supruga

U čemu je tajna vašeg dobrog izgleda? Definitivno građa i genetika, no moram zahvaliti i svojoj trenerici Martini. Naime ja sam od onih koje je teško pokrenuti i volim da netko radi sa mnom. Ako moram raditi sama doma, onda ništa od toga. Ona me malo stisnula u posljednje vrijeme pa moram i njoj zahvaliti za liniju.

Dolaze nam sve topliji dani - kako pripremate kožu za sunce? Moram priznati da jako pazim na kožu i, čim krene malo jače sunce, stavljam kremu sa zaštitnim faktorom. Namažem sve dijelove tijela koji su izloženi. Imam i cijelu ljetnu liniju Keuneovih preparata za njegu, pa spadam u one mame koje se na plaži, osim što paze na djecu, stalno špricaju i mažu.

Dizajnirali ste nakit za jednu zlatarnicu. Kakav vi nakit volite nositi ljeti? Volim krupnije komade nakita, ali da ne budu s previše detalja, više decentni, a upadljivi. Ne volim kič pa odaberem jedan komad i nosim ga, a odlučim se ili za ogrlicu ili za naušnice.

Prakticirate li neke home made tretmane ljepote? Moram priznati da sam prije više pravila te domaće maske. Sada, iskreno,nemam vremena, jer dok smirim svoje dečke, svoja tri dečka, navečer samni za što. Što se tiče domaćih rituala, stvarno ih nemam, osim nanošenjamaske koja je već gotova.


Što uvijek imate u kozmetičkoj torbici? Uvijek imam korektor jer imam izražene podočnjake. Bez njega ne izlazim iz kuće. Osim toga, uvijek imam rumenilo i sjajilo. Moram priznati da sam prije bila opterećena sjajilima i morali su me odvlačiti od polica na kojima su bila izložena.

Sjećate li se nekih svojih beauty ili make up pogrešaka? Što se tiče make upa, mislim da nisam napravila nikakvu drastičnu pogrešku da bi netko mogao komentirati i reći da je to bilo grozno. No moram priznati da sam išla na kratki tečaj šminkanja kod svoje drage prijateljice, vizažistice Žane Kožul kako bih se mogla sama našminkati u situacijama kada nema potrebe za vizažistom. Pokazala mi je nekoliko trikova koji će mi dobro doći.

Kada je njega u pitanju, što ne volite kod muškarca? Volim kad je muškarac njegovan, ali ne mora to biti njega u rangu žena i pretjerano lickanje. To mi se ne sviđa, ali volim da se vidi da je njegovan. Moj suprug, kao i većina muškaraca, ima neku kremicu za lice, parfemčić i to je to.

U čemu volite vidjeti muškarca? Jako volim vidjeti supruga u odijelu. Nije ljubitelj odijela, ali nosi ih zbog mene i zbog posla. No volim i taj njegov casual look, ali ako moram birati, onda je to odijelo.

I za kraj, imate li savjet za naše čitateljice? Svi mi volimo isprobavati sto krema i čuda, ali sve stvari koje kupujemo ne pomažu nam ako nismo zadovoljni sami sobom. Na kraju nije bitno košta li krema 50 ili 500 kuna, nego je bitno kako se osjećamo.