skincare kozmetika po najnižim cijenama

Saznali smo detalje najbolje akcije u Zagrebu

26.11.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica firme Delmerion Beauty koja pod svojim okriljem ima sedam svjetskih brendova skincare kozmetike ispričala nam je kako se i zašto odlučila usred pandemije koronavirusa na ovako veliki pothvat – tjedan transformacije na kojem možete nabaviti proizvode na popustu od čak 90%

Delmerion je nastao prije osam godina zbog moje ljubavi prema kozmetici i ljepoti. Oduvijek sam bila zaljubljena u skincare kozmetiku, obožavala se njegovati, a kako sam starija, još i više pazim na svoju kožu. Imam i sreće što su u Delmerion timu vrsne edukatorice o našim brendovima – Apiviti, Dr.BRANDT skincare kozmetici, Marvis pastama za zube, ekskluzivnoj francuskoj liniji Lierac, prvoj francusko-korejskoj kozmetici Jowae i svjetski poznatom brendu za kosu PHYTO. Jako puno učim od njih poput kako pravilno nanositi određeni proizvod, koji su koraci u skincare rutinu, što koji sastojak čini koži te smatram da su to pitanja kojima bi se svaka žena trebala posvetiti kako bi dala svojoj koži najbolje što može.

Znam da je ova godina za mnoge bila teška, stresna, depresivna, a i mi sami smo se suočavali s nedaćama, upravo zato sam htjela učini nešto što će razveseliti ljude. Kako se vrijeme darivanja polako bliži, željela sam vratiti osmijeh na lice mnogim ljudima, barem na trenutak, jer znam koliko mnoge žene kvalitetna krema za lice može razveseliti. U našoj ekskluzivnoj ponudi imamo i pregršt božićnih paketa po nevjerojatno visokim popustima, upravo zato kako biste mogli svojim najdražima pokloniti veliki i kvalitetan božićni dar, a istovremeno ne potrošiti puno novca jer znam da situacija nije sjajna.

Ne mogu vam opisati taj osjećaj zadovoljstva i topline oko srca koji osjećam ovih dana jer vidim koliko smo razveselili mnoštvo ljudi. Mladi, stari, žene, muškarci, svi prolaze kroz naša Delmerion Beauty vrata i taj trenutak kada im vidim sreću u očima kada pronađu savršeni poklon za sebe ili druge, zaista je neprocjenjiv. Posebno me veseli što je moj tim uspio prenesti dio svog znanja na naše kupce i sigurna sam da će još s većim zadovoljstvom njegovati svoju kožu.

Moram istaknuti da čak usprkos trenutnoj situaciji, odaziv za naš tjedan transformacije je jako veliki. Police se brzo prazne pa pozivam sve ljude da ako su planirali, dođu što prije. Drago mi je da se svi pridržavaju epidemioloških mjera – nose maske, drži se razmak, na ulazu mjerimo temperaturu te redovito dezinficiramo prostor. Kako je vani hladno vrijeme, omogućili smo kupcima koji čekaju, da svoj red pričekaju u prostorima našeg ureda gdje mogu popiti APIVITA čaj s medom, vrhunski prosecco ili čašu aromatizirane vode.

Još jednom pozivam sve koji su u Zagrebu, a do sada nisu stigli, da nas posjete u Zadarskoj 75 i počaste se vrhunskim proizvodima za njegu kose i kože, sve do subote, svaki dan od 10 do 19 sati.