ZNA ŠTO SE NOSI

Savršena za ljetni odmor: Lejla Filipović u haljini iz H&M-a koju zbog uzorka, ali i cijene morate imati u ormaru

30.07.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Bivša misica Lejla Filipović pokazala je na svom Instagram profilu još jedan odličan ljetni stajling, a glavnu ulogu u istom ima H&M-ova haljina leopard uzorka, koja joj pristaje - savršeno

Nakon fotografije na kojoj je u bikiniju i svilenom kaftanu, Lejla Filipović ponovno je oduševila modnim odabirom. Za vrući ljetni dan u Istri, gdje ona i Tarik Filipović imaju kuću i gdje provode ljeta, Lejla je odabrala haljinu upečatljivog uzorka, koja nam se odmah učinila poznatom.

Midi haljina bez naramenica s leopard uzorkom dio je iz kolekcije modnog brenda H&M-a, koji je zbog svojih cijena dostupan svakome. Tako se ova haljina trenutna nalazi na sniženju, pa je sa 150 kuna bila snižena na 98 kuna, a koliko je popularna govori i da je već raspodana na web stranici.

Ova haljina, za koju se Lejla odlučila, ima gornji dio nabran te prijanja skroz u tijelo, dok se ispod grudi počinje širiti prema donjem dijelu. Ono zbog čega je ovaj model odličan odabir za vruće ljetne mjesece, bez obzira na uzorak i boju, je taj što je idealna za odlazak na plažu, a može se iskoristiti i za neki izlazak u restoran ili kafić, kada nemate previše vremena za sređivanje.

Što se tiče modnih detalja, Lejla Filipović odabrala je tek naušnice i ogrlicu, dok je na usne nanijela crveni ruž, koji se savršeno uklopio.

  • +5
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL