hit među influencerima

Šarene sandale vrlo su trendi: Izađite iz zone komfora i umjesto crnih modela odaberite ove tri sjajne nijanse

30.06.2022 u 16:03

Bionic
Reading

Ljeto je vrijeme druženja i uživanja na otvorenom, a veselu atmosferu prate i jednako razigrani stajlinzi. Baš kao i po pitanju haljina, suknji i bluza, i na ljetnim sandalama boja je itekako dobrodošla. Stoga slobodno preskočite klasiku i crne modele, a modne kombinacije upotpunite sandalama sjajnih nijansi

Crna boja je modni klasik koji prolazi baš uvijek i svugdje, bez obzira na trendove, stil ili godišnje doba. No, ljeti ipak nekako žudimo za šarolikom raznolikošću, a jedan od omiljenih izbora u tom slučaju su sandale u veselim nijansama.

Brojni modni influenceri već su otkrili blistav izgled tih modela, sandale u boji bespogovorno podižu svaki ljetni stajling. I dok su neke jednostavnije, druge su značajno upadljivije. Kako god, izbor je doista šarolik, no sudeći prema influencericama, predvodnicama modnih trendova, s ove tri boje nemoguće je pogriješiti.

Zbogom, crni modeli – bacite oko na ove tri nijanse

  • +16
Ljetne sandale u boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sandale narančaste boje

Uz sandale u narančastoj boji, dobro raspoloženje je neizbježno. Sjajna i jaka boja simbolizira optimizam i veselje te uvijek izmami osmijeh. Cipele otvorenih prstiju u trendi ljetnoj nijansi savršeni su komadi za hrabro 'color block' odijevanje i mogu se kombinirati s ljubičastom ili ružičastom. Ako ipak volite nešto jednostavnije stajlinge, lako ih možete kombinirati s neutralnim bojama poput bijele, krem ​​ili bež. Takva modna kombinacija izgleda tako klasično elegantno, ali ima poseban chic naglasak zahvaljujući cipelama u boji.

Cipele u plavoj boji

Skrolanjem po Instagram feedu u oči vrlo brzo upada i plava boja. Sandale u ovoj boji također su se svidjele mnogim influencerima. Ove sezone, prije svega, jako su popularne jarke, gotovo svjetleće nijanse koje imaju snažan utječu na dobro raspoloženje. Uz plave sandale, svaki outfit, koliko god bio klasičan i ozbiljan, postaje vrlo cool.

Modeli u krem boji

Vrući trendovi donose ponešto i za minimaliste. Osim upečatljivih i jarkih tonova, trenutno je u trendu i krem ​​boja, posebno po pitanju sandala. Cipele ove jednostavne i profinjene nijanse utjelovljuju lakoću ljeta i uvijek izgledaju elegantno, sa ili bez pete.