SVAKA POMOĆ ČINI RAZLIKU

Saponia Osijek za Petrinju, Sisak, Glinu i sva ostala potresom pogođena područja

07.01.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Ovih dana, možda više nego ikada, važno je pomagati. Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia. Kao jedna od društveno najodgovornijih tvrtki u Hrvatskoj, prijašnjih mjeseci i dana donirali su financijska sredstva i proizvode počevši od respiratora za KBC Osijek, pomoći Zagrepčanima koje je prošlo proljeće pogodio potres, vraćali su osmijehe na lice školaraca i poduzetnika a donirali su i u bolnicu u Sisku koju je pogodio snažan potres

Situacija u kojoj se našla Hrvatska, nije nimalo zavidna, a ranjeno područje i okolica Petrinje su nažalost u velikoj je potrebi. Kako bi im barem malo olakšali, tvrtka Saponia je odlučila donirati 20 tona Faks helizima, s obzirom da je iskazana potreba za deterdžentima za pranje rublja.

Donacija je dogovorena s odgovornim osobama Sisačko-moslavačke županije te s gradovima i općinama Siska, Petrinje i Gline. Deterdžent je isporučen na točno dogovorena mjesta kako bi stanovnici što prije dobili potrebnu pomoć.

Ponosni na činjenicu koliko je hrvatski narod ujedinjen i brz kada treba pomoći i s najboljim željama za godinu koja je ispred nas, nastavit će pomagati i samim time, možda i nekog potaknuti na sam čin pomaganja jer samo tako možemo ići naprijed – zajedno.