STAJLING ZA PET

Sandra Perković u trendi krpicama poput slavnih trendseterica

06.11.2016 u 19:16

Bionic
Reading

Nakon odmora u egzotičnim krajevima naša olimpijka Sandra Perković vratila se u Zagreb, a kupaći kostim i lepršave romantične halljine zamijenila je modernim urbanim stajlingom

Odmor na Sejšelima s odabranikom Edisom Elkasevićem za Sandru Perković itekako je bio zaslužen nakon olimpijske medalje u Riju te četvrtog europskog zlata, a po povratku kući uspješna sportašica pokazala je da osim napornog treniranja, poput svake žene rado odvaja malo vremena i za beauty tretmane.

My favorite @martina_1010_ hair ❤️❤️ Love @salon_evelin ???? #military #foreveryoung #letsdance #curlyhair

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


Iako je Sandra bila kod frizera i objavom fotografije na Instagramu se pohvalila novom fizurom, njezin je stajling ipak u prvom planu. Zgodna sportašica odlučila je napraviti romantične valove u kosi, a oni su odlično pristajali chic outfitu koji je odabrala.

"Dress like you are going to meet your worst enemy today. " C.C. #LeiLouGirls #Gloria

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


Za svečana događanja Sandra Perković rado nosi čipku i haljine, posebno domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, no ovim je outfitom pokazala da jako dobro zna kombinirati i street style krpice. U ovakvom je izdanju još nismo vidjeli, ali svaki je komad trendovski odabran.

Workout at @fiziosport ????

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


Military hlače Sandra je uparila s trendi kožnom jakonom i malo glamura dodala zlatnim tenisicama, a i to je jedan od nezaobilznih trendova posljednjih sezona.

Selfie time ☀️❤️☀️

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)