ONA NE STARI

Sandra izgleda sjajno, nitko joj ne bi dao 50

18.06.2015 u 09:25

Bionic
Reading

Sandru Bullock je magazin People proglasio najljepšom ženom na svijetu za 2015, a iako se mnogi nisu slagali s tom odlukom, glumica je na dodjeli nagrada 'Žene u filmu' izgledala mladoliko i svježe

Glumica je bila samo jedna od mnogobrojnih slavnih dama koje su došle na dodjelu nagrada posvećenih uspjehu ženama u filmskom svijetu, a strani mediji prozvali su je vizijom ljepote

Iako Sandra nije bila među nagrađenim glumicama te je više došla dati podršku kolegicama, bila je u središtu pažnje, ponajviše zbog mladolikog izgleda.

Imperativ ljepote u Hollywoodu je naglašen možda više nego igdje drugdje na svijetu, ali ne polazi svim glumicama za rukom da zadrže što prirodniji i svjež izgled. Češće pod pritiskom prolaze razne estetske zahvate koji su itekako vidljivi. Nicole Kidman je, primjerice, prije nekoliko dana opet bila na meti zbog zategnute kože lica, tako da se jedva smiješila pred fotografima na crvenom tepihu.

Sandra Bullock, pak, s 50 godina izgleda poput kakve djevojčice. Dugu kosu je na pola zavezala i pokazala lijepo lice. Nije pretjerivala s make-upom, ali je naglasila oči.

Predivnu suknju iz jesenske kolekcije Monique Lhullier kombinirala je s tamnoplavim topom na jedno rame – hit krpicom ove sezone. Glumica nikada nije išla za trendovima pokazivanja kože i neukusnim naglašavanjem u seksi odjeći, a ovaj stajling također je bio odmjeren, ali i primjeren tako lijepoj ženi s 50 godina.