za moćne stajlinge

Samo za one modno neustrašive: Boja ljeta je narančasta, a ovi modni komadi ljubav su na prvi pogled

14.06.2022 u 06:28

Bionic
Reading

Ljeto je savršeno vrijeme za to da posegnete za upečatljivim i snažnim modnim komadom koji će dominirati stajlingom, bez obzira što odjenuli uz njega. Snažna i smjela narančasta boja ne može proći neprimijećeno, a izbor je doista šarolik, od haljina za svaku prigodu, kratkih topova i sandala pa do statement dodataka

Ružičasta boja možda je dominirala modnim pistama u posljednjim kolekcijama, no približavanjem ljeta i dana provedenih u uživanju u zalasku sunca i finim koktelima, u fokus dolazi još jedna topla nijansa.

Narančasta se nesumnjivo čvrsto pozicionira uz bok svim nijansama ružičaste; od nježne boje ruže, preko neonskih varijanti, pa do referenci na Barbie.

Iako ne možemo zanemariti Valentinovu kolekciju za jesen 2022., koja je bila izrazito ružičasta i već je postala favorit na crvenom tepihu, slavne osobe također pokazuju ljubav prema nijansama mandarine i bundeve.

Rihanna se još početkom ove godine prošetala u raskošnom narančastom kaputu, a narančasta odijela postala su holivudska it odjeća. Dok ulazimo u ljetne mjesece, koji su tradicionalno uvijek bili razdoblje narančastog sjaja, predviđa se da će ova boja postati još popularnija, ali i da će svoju vladavinu nastaviti i u jesen i zimu.

Od torbica za nošenje na ramenu u boji zalaska sunca pa do sandala u boji mandarine, ovo su neki od najljepših modnih komada u boji koja doista govori sama za sebe i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Istaknite se ovog ljeta ovim svijetlim i stilski tako sočnim komadima.

  • +22
Hit komadi u narančastoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije