UVIJEK BEZ GREŠKE

Samo ona kožne hlače može nositi na sto načina

08.03.2016 u 13:51

  • +4

Olivia Palermo u kožnim hlačama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kožne hlače postale su dio stylinga slavnih trendeseterica, a stilistica Olivia Palermo u posljednje vrijeme rado ih nosi u raznim krojevima i opet dijeli besprijekorne modne lekcije

Iako nam se ponekad čini da kožne hlače ostavljaju upečatljiv dojam pa bismo ih nekako radije nosili uvečer, za izlaske ili neka svečanija događanja uz opako dobre štikle, Olivia Palermo dokazuje da su itekako nosive u svim formama, pa čak i uz tenisice za dnevnu šetnju.

Ljepotice poput Olivije Palermo imaju zavidnu garderobu, ali ona gotovo nepogrešivo spaja stilove, krojeve i boje, a trenutačno se rado poigrava kožnim komadima.

Na pariškom Tjednu mode iz svoje pozamašne kolekcije zgodna Njujorčanka izdvojila je nekoliko komada i odlično ih spojila s trendi krpicama. Tako je na jučerašnjoj reviji Giambattista Valli opet nosila kožne culottes Tibi na štikle. Ove trendi hlače nedavno je spojila s ubojito zavodljivim crvenim štiklama Christian Louboutin i valjda najpoželjnijom proljetnom jaknom iz Topshopa – bombericom, na reviji je uz njih odjenula crnu majicu i zelenu jaknicu.

Hlače culottes očito još neko vrijeme neće izaći iz mode, a ako vam se sviđa kožna varijanta, zašto za proljeće ne biste malo osvježili garderobu.


Skinny kožne hlače mogu se nositi na najrazličitije krpice, a Olivia ih doista voli uklapati u različite stylinge.

Za one koji se vole poigravati krpicama baš poput lijepe Olivije, glavni kožni adut mogu biti hlače na tregere. Uspješna ih je stilistica nosila neki dan na reviji Elieja Saaba. Kako se pohvalila na svojim stranicama, kupila ih je u Japanu i još jednom odabrala popularni  brend Topshop. Uparila ih je s običnom majicom iz Zare, Diorovim crnim gležnjačama i šarenom bundicom Elieja Saaba. Kožne treger-hlače sigurno su joj jedne od omiljenih jer je sličan model, s predimenzioniranim tregerima uz velike kopče, nosila prije nešto manje od godinu dana na otvaranju jedne modne trgovine i stylingom izazvala veću pozornost od puno dotjeranijih ljepotica u seksi haljinama.