FIGURA PJEŠČANOG SATA

Salma Hayek bujnim dekolteom pokosila konkurenciju

09.11.2015 u 10:02

  • +6

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Povodom petog održavanja gala-zabave i dodjele filmskih nagrada LACMA u Los Angelesu, lijepa Salma Hayek u preuskoj roza haljini potrudila se da sve uzvanice stavi u drugi plan

Salma Hayek, koja će uskoro ući u peto desetljeće života, pokazala je svoju senzacionalnu figuru u dugoj roza haljini s korzetnim detaljem koji je naglašavao njezin tanak struk i bujno poprsje. Svoju gustu smeđu kosu ostavila je raspuštenu uz minimalan make up.

Osim korzeta, Salmin odabir haljine imao je crvene detalje u obliku svjetlucave mašne i gumbića koji su ukrašavali gornji dio kreacije koju potpisuje modna kuća Gucci. Glumica ne skriva ljubav svoju prema Gucciju već dug niz godina, redovito noseći haljine talijanske modne kuće, koja se nalazi u sklopu korporacije čiji je vlasnik obitelj njezina supruga, prilikom svojih pojavljivanja na crvenom tepihu.

Svoju bubblegum roza haljinu s crvenim detaljima Salma je upotpunila crvenom clutch torbicom i noktima jednake nijanse.

Povodom pete godišnjice dodjele nagrada LACMA Salma se pojavila u društvu supruga, milijardera François-Henrija Pinaulta

Roza haljinu s Guccijevim potpisom nije propustila nositi ni Rosie Huntington-Whiteley, a za razliku od Salmine, ukrašavali su je crni detalji.

U društvu dečka i britanskog glumca Jasona Stathama, Rosie je zasjala u nabranoj roza haljini kojom je naglasila dekolte. Crni detalji u obliku vrpce i traka koji su obavijali poprsje svezani su u struku cvjetnim brošem.

Viktorijina anđelica i glumica u usponu, uz slojevitu i prozračnu haljinu, odlučila se za jednostavne padajuće lokne i gotovo neprimjetan make up. Kad su u pitanju modni dodaci, izabrala je decentne naušnice i crni choker lančić od čipke.

Rosie Huntington-Whiteley
poznata je po neodoljivom izgledu na crvenom tepihu, a ni ovaj put nije razočarala u ženstvenoj Guccijevoj haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 2016. Osim njezinog i Salminog modnog odabira, pogledajte za kakve su se stylinge odlučile ostale uzvanice gala-zabave.