VLATKA POKOS:

'Sad znam zašto nemam posla, svu lovu je uzela Ana Rucner'

03.09.2013 u 10:00

  • +20

Hotel Boutique 9

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Pjevačicu i voditeljicu Vlatku Pokos zanimaju romanse koje nisu sezonske, a ljuti je to što se u ovoj zemlji sve postiže vezama, a ne kvalitetom

Vlatka Pokos ovoga ljeta prošla je gotovo cijelu jadransku obalu, od Poreča do Splita, ali nismo vidjeli njezine slike s plaže.

'Skrivala sam se. Ne sunčam se baš u toplesu više, zato da me netko ne slika. Nek plate...', smije se Vlatka koja se veseli novim obvezama na studiju turističkog menadžmenta VERN-u.

'Uživam u tome. Već imam obveze. Meni fakultet ispunjava život budući da sam generalno turbo razočarana u muški rod. Bolje da se bavim znanstvenom karijerom', rekla je Vlatka te dodala da nije bilo ljetnih romansi.

Vlatka je vodila otvaranje luksuznog Hotel Boutiquea 9, a svojom modnom kombinacijom bila je u centru pažnje.


'Imam udvarača, no ne događaju se super stvari jako često. Nije bilo ljetnih romansi. Zanimaju me one koje su za sve sezone. Te me romanse zanimaju', rekla je Vlatka koja bi htjela raditi više.

'Rođena sam za turističku branšu, ali i za scenu. Nastupala sam na splitskom festivalu, pa na onom neumskom, i bez lažne skromnosti, po splitski, figuram na sceni. Uopće mi nije jasno zašto mene ne angažiraju više. Nisam osoba koja zbog toga očajava. Ima puno toga što mogu i znam raditi. Imam neki prirodni talent za to, ali živim u zemlji gdje su kriteriji pomaknuti i poremećeni. Uz to sam zanimljiva i medijima. Mediji me prate, ne samo zbog privatnih skandala, nego i zbog rada. Gdje god se pojavim, medijima sam zanimljiva. Svatko tko me angažira, što neki ljudi razumiju, imaju još jednu dodatnu kvalitetu koja je bitna u ovom poslu. Ali eto. Previše ima nepotizma, veza', kaže Vlatka koju ljuti to što u Hrvatskoj sve funkcionira ako imaš vezu, a prokomentirala je i najnoviji skandal vezan za Hrvatsku turističku zajednicu.

'Sad vidim zašto ja nisam za njih ništa radila pet godina. Svu lovu je uzela Ana Rucner. To su neke stvari gdje pojedinci odlučuju na subjektivnim kriterijima tko će zarađivati i tko će raditi. Gledajte, da uzmete bilo koga i u njega toliko uložite, morate od njega napraviti brend. Mi koji smo bliski tim krugovima to znamo. Jedina je moralna satisfakcija to što sve jednom izađe na vidjelo i to je tužno. Mislim da bi stvarno ovo društvo i ova zemlja bili bolji i uspješniji da se ljude tretira u skladu s njihovim kvalitetama, a ne uvijek prema nekim ljubavničkim, nepotističkim i sličnim vezama. To je prestrašno. Sve funkcionira na toj bazi i zato smo tu gdje jesmo', dodala je Vlatka.