NEODOLJIVI MODELI

S ovakvim sandalama svaki dan će biti vedar

26.03.2015 u 12:41

  • +17

Vesele cipele

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zaboravite na dosadne crne ili sandale boje kože i unesite vedrinu u svoj stil cipelama u veselim, živim bojama

Kad su cipele u pitanju, najčešće se odlučujemo za klasičnu crnu ili nude boju jer one idu na sve. Ako već ne eksperimentirate s odjećom, zašto ne biste unijeli malo vedrine i otkačenosti cipelama s otkačenim detaljima u veselim proljetnim bojama?

I najjednostavniji look dobit će novu dimenziju s parom upadljivih cipela. Uostalom, cipele za razliku od odjeće teško da će naglasiti koji mrski kilogram viška.

Jedna od najzanimljivijih aktualnih kolekcija svakako je ona sve popularnije britanske dizajnerice cipela Sophie Webster čiji modeli s ludim detaljima i u jarkim bojama oduševljavaju modne zaljubljenice, ali i slavne zvijezde. Neobične pete od šarenih perlica, cvjetni detalji inspirirani Amazonom definitivno su magnet za poglede.

Cipele s punom petom ukrašene cvjetnim motivima u novoj kolekciji nudi i talijanski modni dvojac Dolce&Gabbana, a jarke prugice krase i aktualnu kolekciju modne kuće Valentino, dok se u kolekciji kralja luksuznih cipela Christiana Louboutina ističu neodoljive sandale s roza resicama.

Što su sve slavna dizajnerska imena ponudila u proljetno-ljetnim kolekcijama, pogledajte u našoj fotogaleriji i inspirirajte se.