DOLORES LAMBAŠA:

'S Dikanom je svaki mjesec - medeni'

11.04.2011 u 07:23

Bionic
Reading

Glumica Dolores Lambaša nedavno je navršila 30 godina, no ne osjeća se ozbiljnije, zadovoljna je poslovnim i privatnim životom te uskoro planira krenuti na proputovanje Europom

U klubu Mansion na Jarunu u subotu su se okupili brojni poznati, među kojima i Dolores Lambaša i Josip Dikan Radeljak. Dolores je prije nešto više od tjedan dana proslavila 30. rođendan, no, kako kaže, zbog toga nije postala ništa ozbiljnija.

'Sada bih kao trebala biti racionalnija, ali tek sada na sve gledam fatalistički, pa i na ljubav. Meni i Dikanu svaki je mjesec medeni i zaljubljena sam kao prvog dana. Uskoro krećemo na put, na malu turicu po Europi', kaže nasmijana i sretna Dolores.

Zadovoljna je i poslovnim životom u kojem joj se uskoro smiješi dobra prilika, ali ne otkriva je li riječ o ulozi u seriji ili filmu. Izgleda odlično pa je toplije vrijeme i lagano razodijevanje u sve tanje i kraće hlačice i haljinice ne brine jer nema problema sa ženskim neprijateljem broj jedan – celulitom.

'Genetski nisam sklona nakupljanju celulita i viška kilograma. Ako i nabacim koji kilogram više jer sam obilnije uživala u hrani, nekoliko dana ću pripaziti i vratit se na staru liniju. Lijena sam za svaku vrstu sportske aktivnosti, ali razmišljam o plivanju', otkriva Dolores.