POSH OBZNANILA:

S Beckhamom se svake noći osjećam seksi

16.09.2009 u 08:30

Bionic
Reading

Victoria Beckham otvorila je srce i dušu kao gošća u američkom TV showu te je priznala da se nakon deset godina braka još uvijek osjeća seksi i da svaku noć liježe sa svojim jednako slavnim suprugom Davidom

Posh je gostovala u TV showu 'The Wiev', koji je vodila Hollywoodska zvijezda Whoopi Goldberg kojoj je povjerila pojedinosti iz bračnog života.

Na pitanje osjeća li se nakon deset godina braka još uvijek seksi, Victoria je odgovorila: 'Da, još se osjećam seksi. David je moja srodna duša, tako smo sretni što imamo jedno drugo. On je predivan otac i stvarno savršen suprug. S Davidom Beckhamom još idem u krevet svaku večer, bar se trudim, i da, osjećam se seksi.'

Rekla je i da joj je muka od toga što je poznata kao 'smiješna', dok je David taj koji je slavljen kao zgodan i poželjan.

Bila nekome ona smiješna ili ne, bivša Spicegirlsica, a danas sve uvaženija dizajnerica, Viktorija je posljednjih godina postala prava modna ikona. Gdje god se pojavi, što god odjene, osvane u medijima i njezine krpice postaju najkomentiranija i natraženija modna stvar na svijetu.

Posh trenutačno promovira svoj novi parfem Signature Story. Svih 250 nazočnih u publici dobili su bočicu novog mirisa, no morali su potpisati da je neće otvoriti u studiju jer je Whoopi Goldberg alergična na parfeme.

Najzanimljiviji dio iz Showa pogledajte i u videoprilogu: