SERIJSKI PRELJUBNIK

Ryan Giggs osam godinama spavao s bratovom suprugom

06.06.2011 u 07:10

Bionic
Reading

Nekad je bio uzoran obiteljski čovjek i idol bez mrlje, no za nogometnu legendu Manchester Uniteda, 37-godišnjeg Ryana Giggsa, koji je godinama bio na vrhu, nakon novog skandala malo tko još ima lijepih riječi. Prvo je razotkrivena njegova afera s atraktivnom zvijezdom britanskog Big Brothera Imogen Thomas, a onda je uslijedio novi šok - Giggs, inače oženjen s dvoje djece, osam godina imao je aferu sa suprugom svog brata Rhodrija Natashom Giggs

Ljuta zbog Ryanove veze s Imogen Thomas, prevarena ljubavnica otkrila je sve pojedinosti njihove afere. Upoznali su se još 2003. godine, dok Rhodri i Natasha nisu bili u braku.

'Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne', rekla je Natasha dodavši da BB-jev sportaš godine s njom nikad nije bio romantičan. Uvijek je, kaže, to bio samo čisti seks.

Ryan je Natashu upozao kad je imala 20 godina i tek se razvela od prvog supruga s kojim ima dijete. Tada je bio zaručen sa sadašnjom suprugom Stacey koja je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Dok je ona čuvala trudnoću, Ryan se sa svojim bratom Rhodrijem i Natashom zabavljao po londonskim noćnim klubovima. Navodno je Natasha prvo spavala s Ryanom, a onda je nakratko prekinula vezu kad je doznala za trudnu zaručnicu i posvetila se njegovom bratu koji zarađuje za život vozeći kombi i kao povremeni menadžer drugoligaškim klubovima. Za njega se kasnije udala.

Natasha i Ryan nastavili su se viđati i kad je ona ostala trudna 2006. s njegovim bratom. Njihova tajna veza trajala je sve do travnja 2011. kada je Natasha doznala da je Giggs i nju varao, a ne samo svoju suprugu. Bijesna zbog 'izdaje', sve je ispričala medijima i Giggsov život pretvorila od raja u pakao.