'NOVE TRAPERICE'

Ružne hlače iz 90-ih vraćaju se u velikom stilu

13.01.2017 u 07:27

  • +11

Trend ružnih hlača

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako još uvijek u dnu ormara posjedujete par kaki hlača, ovog proljeća i ljeta pravo je vrijeme da ih napokon pokažete

Na samom zalasku godine utjecajni Vogue stvorio je popis trendova koji će, prema njegovom mišljenju, obilježiti aktualnu godinu.

Na opsežnom popisu trendova modna biblija istaknula je neugledne kaki hlače nazvavši ih novim trapericama.

Kako ističe Vogue, modno oživljavanje retro traperica u novoj godini zamijenit će radničkim stilom inspirirane kaki hlače koje su preplavile kolekcije za iduću sezonu velikih dizajnerskih imena poput Alexandera Wanga i Kenza

Ove radničke hlače veliku popularnost doživjele su u 90-ima zahvaljujući kultnim američkim brendovima kao što su Dickies i Carhartt, pritom postavši ultimativan izbor među pripadnicima supkultura i zvijezdama glazbene industrije.

Glavni razlog nadolazeće popularnosti kaki hlača modni eksperti vide u tematici safarija koja se protezala dizajnerskim kolekcijama za nadolazeću sezonu. Iako ih mnogi opisuju kao ružne i neugledne, nove verzije legendarnih hlača stižu s modernim i svježim preinakama, darujući više nego ženstven dojam.

These are supposed to replace denim in your Spring 2017 wardrobe. #khaki #khakipants #spring2017 #springfashion #springstyle

Fotografiju objavljuje Carolyn Rhinebarger (@styleitupanotch)