PROZIRNI SEKSEPIL

Ruska ljepotica privlačila poglede na crvenom tepihu

08.10.2016 u 12:09

  • +2

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Slavni model Irina Shayk potrudila se da svi pričaju o njoj na reviji donjeg rubljA Intimissimi, zahvaljujući prozirnoj haljni

Glamurozno predstavljanje revije donjeg rublja Intimissimi u talijanskoj Veroni, nisu propustile brojne ljepotice, no 30-godišnji model Irina Shayk uspjela ih je itekako zasjeniti.

Na crveni tepih revije Irina je kročila u crnoj haljini koja je više otkrivala nego skrivala. Spomenuta haljina djelo je francuskog dizajnera Alexandera Vauthiera, a svoju premijeru doživjela je u sklopu kolekcije visoke mode za aktualnu sezonu.

Njezina glavna posebnost leži u prozirnom materijalu i detaljima cirkona koji su stvarali točkasti print, dok su dugi rukavi oko zglobova svezani satenskim crnim vrpcama.

Više od haljine, poglede je mamilo ono što se nalazi ispod nje. Strateška mjesta Irina je vješto pokrila i naglasila ukrasnim grudnjakom, dok je donji dio haljine pružao pogled na visokostrukirane gaćice.

Zavidnu figuru i duge manekenske noge, ruska ljepotica naglasila je odabirom štikli debelih remenčića, a po pitanju frizure i make-upa odlučila je igrati na jednostavnost.

Osim u ljubavnom, lijepoj Irini cvjetaju ruže i u poslovnom smislu. Samo ove godine uspjela je krasiti naslovnice turskog, japanskog i njemačkog izdanja Voguea, a ovog rujna zablistala je i na naslovnici ruskog izdanja magazina, što je opisala ključnim trenutkom u karijeri.