KAD OBLAČE ELFSI

Rozga u minjaku glumi sramežljivicu

02.05.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Jelena Rozga, kao predvodnica Elfs generacije, i ovaj put dokazuje da ovaj dizajnerski dvojac zna što žene žele i vole. Naime, njihova kolekcija Holidays dobila je vizualni identitet kroz modnu kampanju u kojoj je zablistala njihova muza glazbenica

Vođeni idejom jednostavnosti i nosivosti, Elfsi svoju inspiraciju pronalaze u svojoj muzi, glazbenici Jeleni Rozgi i njezinoj pojavi i utjecaju na današnje društvo. Upravo u sveopćoj zaluđenosti Jeleninom pojavom i glazbom Elfsi donose neku novu Jelenu, zavodljivu i sramežljivu istovremeno, i kroz svoju odjeću uvijek uspijevaju redefinirati njezin izgled i stvaraju prave modne Jelenine sljedbenice.

Haljina je bila i ostala njihov glavni simbol ženstvenosti, tako i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s brojnim i raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim logotipovima. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru dizajniraju 'must have' haljine sezone prikladne kako za dan, tako i za noć.

Koloristički dizajneri ostaju vjerni šarenom spektru boja, dok se posebno ističu boja lososa, peperminta, bež, bijela koja će zasigurno laskati vašem ljetnom tenu.

Osim hit haljina ljeta, kolekciju prati i linija svećenih haljina od čipke s zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Holidays kolekcija upotpunjena je bazičnim komadima poput prozračnih tunika, kratkih minica, trenerki i T-shirtovima ocrtanim šarenim graficizmom. Cijeli look zaokružen je i asesoarom, torbama, a novost su i sunčane naočale s istaknutim logom ELFS.

Kao i svaki put, dizajneri su osmislili i zanimljive muške T-shirt s printom fotoaparata, hrvatskih simbola i popularne pepsi kako bi zadovoljno prošetali na odmoru svoj najdraži dodatak, svoju snažniju polovicu.