NIKAD OSKUDNIJA

Rozga konačno promijenila stajling

08.03.2013 u 09:36

Bionic
Reading

I dok u studiju dovršava snimanje nove pjesme glazbenica Jelena Rozga uzela je kratak predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl pod nazivom 'Nirvana'

Pjesma donosi novi zvuk i prikazuje malo drukčiju Jelenu koja se na ovaj glazbeno-stilski okret odlučila osluškujući želje svoje drage publike.
Riječ je o brzoj i dinamičnoj pjesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove i energiju koja vas u trenu obuzme.

'Nova pjesma za mene je uvijek radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog nje dajem cijelu sebe. Svojoj publici osim nove pjesme želim dati cijeli 'paket', jer pjesma se osim sluhom doživljava i vizualno - pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo riskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvijek na mojoj strani, spremna sam na nove izazove. Ovu pjesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pjevam ispunjenog srca', izjavila je Jelena Rozga.

Premijera pjesme očekuje se za dvadesetak dana, kada će se za pjesmu snimati i videospot. I ova pjesma izasla je iz radionice bračnog para Huljić, a aranžman pjesme potpisuje producent Boris Đurdević.