MILA ELEGOVIĆ:

Rođena sam za život na visokoj peti

15.09.2010 u 21:59

Bionic
Reading

Baš kao i većina žena, ni glumica Mila Elegović nije imuna na cipele, a predstavljanje nove kolekcije cipela za sezonu jesen/zima dućana ekskluzivne modne obuće Stiefelkonig potaknula ju je da nam prizna da su upravo cipele njezin najveći fetiš

Poznati lanac trgovina ekskluzivnim modnim cipelama Stiefelkonig svoju je kolekciju za ovu sezonu predstavio izložbom u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt. Uz modele Guccija, Prade, Diora, Ferragama, Miu Miu, Casadeija i Tod's uzvanici su mogli razgledati i prigodnu izložbu, odnosno mali povijesni presjek modne obuće na pedesetak umjetničkih fotografija Belgijanca Renea Magrittea.

Voditeljica ili, kako se sama nazvala, kustosica večeri bila je glumica Mila Elegović, koja je s neskrivenim oduševljenjem progovorila o svom fetišu - visokim petama.

'Drago da su me odabrali da predstavim ovaj event jer štikle su moja radost! Nemam omiljeni brand, ali naročito volim stiletto štikle. 'Kupiti' me mora prvenstveno peta, kao i dizajn. Bez obzira što liječnici govorili, zadovoljna sam što su posljednjih sezona potpetice otišle nebu pod oblake', kazala je Mila, pokazujući na svojim nogama svoj najnoviji 'ulov' iz Stiefelkonigova dućana u tom stilu, Guccijeve večernje sandale od crnog gamoša sa zlatnim detaljima.

'Inače, u svojoj garderobi uvijek imam par štikli u bež boji jer daju osobitu eleganciju. Na visokoj peti živim od svoje petnaeste godine, a još u djetinjstvu krala sam ih mami koja je uvijek nosila vrtoglave potpetice', prisjetila se Mila zaključujući da krv nije voda.