IZ PRVE RUKE

'Robbie je džentlmen', kaže djevojka koju je odveo u krevet

14.08.2013 u 18:13

Bionic
Reading

U Maksimiru je bilo na tisuće obožavateljica, no 21-godišnja Maja dobila je jedinstvenu priliku ne samo sresti se s Robbiejem Williamsom uživo, već i podijeliti krevet s njim

'Majo, možda misliš da sam nastran, ali ja te samo želim utopliti, a to znam učiniti samo tako da te odvedem u krevet', rekao je Robbie mladoj Zagrepčanki klečeći na koljenima trenutak prije no što će izvesti hit 'Strong'. Poljubio joj je ruke, da bi je potom odveo u krevet i zagrlio.

'Fantastično se osjećam, oduševljena sam svime što je bilo', rekla je Maja voditeljici zagrebačkog radija Antena.

Na pitanje ima li istine u govorkanjima da Robbie bira djevojke koje će izvući na pozornicu prema grudima, Maja je odgovorila kako nije sigurna da joj je stigao vidjeti grudi. 'Bili smo stalno u pokretu, bilo je puno ljudi', dodala je.

Pitao ju je koliko joj je godina. Kad je odgovorila, rekao je da je to u redu i da je legalna. U krevetu ju je nježno i zaštitnički zagrlio, no tijekom pjesme su oboje nestali na otprilike pola minute. Što se događalo iza paravana?

Maja to nije htjela otkriti. 'Neću vam reći. Pravi je džentlmen, jako laskav, predivna osoba. Čast mi je što sam ga upoznala', bilo je sve što je voditeljica Antene uspjela izvući iz mlade Zagrepčanke.

Još smo doznali i da nema dečka. Pa ako je dobra za Robbieja Williamsa...

Pogledajte video: