OŠIŠALA SE KAO NAŠA PJEVAČICA

Rihanna se fura na Franku Batelić?

10.03.2010 u 11:21

Bionic
Reading

Mlada pjevačica na ovogodišnjoj Dori imala je frizuru nalik Rihanninoj, pa smo je upitali je li inspiraciju pronašla u pjevačici s Barbadosa, no ona nam je otkrila da se tako ošišala još prije tri godine

Pjevačica Franka Batelić zaštitno je lice modnog dvojca Elfs, pa su je oni odjenuli za ovogodišnju Doru, na kojoj nije baš najbolje prošla s pjesmom Na tvojim rukama, bez obzira na to što je glasila za favorita.

Simpatična Franka za nastup je bila odjevena u crne tajice i sako zlatne boje koji je imao puf rukave. Naglasila je da obožava Michaela Jacksona, pa inspiraciju za nastup potražila u njegovom stilu odijevanja.

'Moj čitavi stajling je inspiriran Michaelom Jacksonom kojeg jako volim i poštujem, tako da smo to za njega napravili. Bila je to moja ideja, a Elfsi su napravili kreaciju', ispričala nam je Franka čija je frizura neodoljivo podsjećala na Rihanninu. Ona tvrdi da nije kopirala pjevačicu s Barbadosa te da je ona takvu frizuru nosila još prije tri godine.

     

'Ja sam ovakvu frizuru imala prije tri godine, ali kad se Rihanna tako ošišala, to je najedenom postala nekakva moda. Mislim da moja frizura nije nikakva Rihanna i ne bih nikada nikoga kopirala', zaključila je Franka.

Tko zna, možda je svjetski popularna Rihanna vidjela kod naše Franke frizuru, pa ona nju kopirala. Nikad se ne zna, ali Batelićka je svakako izgledala sjajno, bez obzira na dvojbe tko se prvi ošišao.