GRUDI SU HIT

Rihanna na omotu novog singla osvanula u toplesu

10.11.2009 u 18:38

Bionic
Reading

Na omotu novog singla za pjesmu 'Wait Your Turn' pjevačica se fotografirala samo u trapericama. Grudi je prekrila rukom, no svejedno izgleda privlačno

Pop ljepotica osvanula je u toplesu s rukom na grudima na omotu za novi singl Wait Your Turn. Rihannini, pogotovo muški, obožavatelji zasigurno će potrčati u najbližu prodavaonicu CD- a kako bi dobili vruću fotku koja je napravljena u prirodnoj veličini.

Sukladno fotkama, pjevačica se sinoć pojavila na dodjeli nagrada za Ženu godine u New Yorku, gdje su se ispod prozirne tkanine glamurozne haljine vidjele njezine grudi.

Dok se raspravlja o veličini njezinih grudi, pjevačica hit Umbrella ponosno je izjavila da će sigurno spasiti neke živote djevojaka nakon što je progovorila o brutalnom premlaćivanju koje joj je priredio bivši dečko Chris Brown.

Rihanna
je uvjerena da će njezino hrabro priznanje inspirirati brojne žrtve obiteljskog nasilja da potraže pomoć.
'Reakcije su bile lude, a što se tiče statistika, dežurni broj za pomoć žrtvama zvonio je za 59 posto puta više nego prije. Tako da sam sigurno tim intervjuom kod Diane Sawyer proteklog tjedna pomogla spasiti neke živote', zaključila je Rihanna.