IZGUBIO OKLADU

Richard Branson radio kao stjuardesa

13.05.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Sir Richard Branson, britanski milijarder čije se bogatstvo procjenjuje na 7,8 milijardi američkih dolara, našao se u nemiloj situaciji nakon što je izgubio okladu sa šefom aviokompanije AirAsia

Jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, vlasnik brenda Virgin, čija je najpoznatija predstavnica zrakoplovna kompanija Virgin Atlantic, sir Richard Branson je protekle subote na letu od Pertha do Malezije bio glavna zvijezda. Zbog izgubljene oklade morao se obući kao stjuardesa pa je svukao svoju odjeću i navukao crne mrežaste čarape, crveni sako i minicu, uz neizostavne lakirane balerinke.


Let je trajao punih pet sati, a on je čitavo vrijeme marljivo posluživao sokove. Naime održao riječ da će posluživati u suparničkoj zračnoj kompaniji ako tako 'odredi' konačni poredak u Formuli 1 na kraju sezone 2010. godine.

Vlasnik tima F1 Virgin tako je radio na letu suparničke malezijske kompanije AirAsia, u vlasništvu Tonyja Fernandesa, čiji je tim Lotus na prvenstvu 2010. završio ispred Bransonova. Lotus je završio na 10., a Virgin na 12. mjestu te 2010. godine, važne za okladu, ali kako se Branson ozlijedio na skijanju, obećanje je izvršio ovoga vikenda.