impresivna gastro i wellness ponuda

Rezervirajte sjajan novogodišnji doček u prelijepom Grand Hotelu Brioni Pula

14.12.2023 u 14:07

  • +5

Grand Hotelu Brioni Pula, A Radison Collection hotel

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Uplovite u novu godinu uz impresivnu gastro i wellness ponudu najboljeg hotela u Hrvatskoj

Doživite nezaboravan doček Nove godine u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radison Collection hotelu. Boravak u ovom ekskluzivnom hotelu pruža nevjerojatno iskustvo gdje svaki trenutak odiše udobnošću, blagodatima, vrhunskom gastronomijom i opuštajućim wellness trenucima. Čim zakoračite u hotel, osjetit ćete toplinu dobrodošlice i ugodu blagdana uz eleganciju i luksuz prvog Radisson Collection hotela u Hrvatskoj, koji je proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj na prestižnim Danima hrvatskog turizma 2023. Posebna ponuda za novogodišnji doček pruža idealan spoj zabave, opuštanja i uživanja u odličnoj gastronomskoj ponudi i savršenom wellness&spa iskustvu.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel za doček Nove godine uz 2 ili 3 noći u raskošnom smještaju s polupansionom goste uvodi u 2024. s posebnom ponudom uz poklon dobrodošlice, neograničen pristup Wellness&Spa centru koji je savršena oaza opuštanja tijekom cijelog boravka i bogatu gastro ponudu. Za doček Nove godine, odbrojavat će se sa stilom na gala večeri, a prvi dan nove godine goste očekuje novogodišnji brunch i svečani koncert. Vođena tura za goste osigurat će odlično iskustvo degustiranja finih istarskih delicija, a djeci je zabava zajamčena uz zanimljiv program, SeaWorld Safari, dok se odrasli mogu opustiti i uz program joge. Uz neograničeni pristup Wellness & Spa centru tijekom boravka, gostima je omogućena savršena harmonija između blagdana, opuštanja i revitalizacije. Gemma di Brioni nije samo prostor za tretmane, to je mjesto gdje se rađaju wellness snovi. Osim luksuznih tretmana, 12 metara dugi unutarnji bazen pruža savršen dodatak boravku, idealan za rekreaciju ili opuštanje nakon saune ili drugih aktivnosti, a jacuzzi upotpunjava cjelokupno wellness&spa iskustvo.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, nudi poseban doživljaj u mirnom zimskom razdoblju s bajkovitim pogledom na otvoreno more i Nacionalni park Brijuni. Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, hotel postaje magična oaza gdje se susreću čarolija blagdana i opuštajući trenuci. Pomno planirane posebne blagdanske ponude Božićni paket i paket za gala doček Nove godine ispunit će prekrasno praznično vrijeme u godini na magičan i relaksiran način.

Dočekajte Novu godinu u sjajnom ambijentu uz ispunjen program i rezervirajte svoje mjesto u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu na +385 52 378 700, info@grandhotelbrioni.com ili rezervirajte online odmah na linku grandhotelbrioni.com