ROĐENDANSKA FEŠTA

Raznježena Severina topila se u Milanovu naručju

23.05.2011 u 19:07

Bionic
Reading

Potpuno opuštena i raznježena Severina proslavila je svoj 39. rođendan, a javnost to tek sada ima prilike vidjeti na videosnimku

Iako je Severina proslavila 39. rođendan prije nekoliko dana, mediji se još bave njezinom feštom i onime što se tamo događalo. Zasada najbolji uvid u Severininu rođendansku zabavu donosi srbijanska televizija B92, odnosno emisija 'POPodne' koju vodi Luna Lu.


Upravo Luna Lu objavila je u svojoj emisiji kratku snimku sa Severinina rođendana na kojoj se jasno vidi da se pjevačica obradovala kao malo dijete crvenim kožnatim čizmicama s kojima je i zaplesala uz pjesmu 'Love is in the air'.

Dobro raspoložena Severina za svoje je uzvanike održala i govor: 'Ja nisam spremila govor. Milan me nagovorio na ovo… Slogan ove večeri je - Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. Onda mi je Milan rekao da to ne valja, da to muški neće razumjeti, već samo žene.' Čašom koju joj je donio njezin Milan, Severina je s gostima nazdravila za ljubav. Što se još događalo na rođendanu popularne pjevačice, pogledajte u videoprilogu.