VOLE SE I BRIGA IH ZA DRUGE

Razlika u godinama nije stala na put njihovoj ljubavi

13.05.2014 u 10:00

Razlika u godinama nije im stala na put

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević

Bionic
Reading

Unatoč tome što su nedavno objavili da se rastaju, Ana Rucner i Vlado Kalember dugo vremena uživali su u vezi i braku te nisu marili na razliku u godinama koju neki nameću kao glavni krivac njihovom razlazu. Upoznajte one koji su također ravnaju po onoj 'godine nisu važne' i još uvijek uživaju u ljubavi punim plućima bez obzira kako na to gledaju drugi

Veza između Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića mnoge je iznenadila, a pogotovo vijest koja je nedavno odjeknula. Tatjana Dragović navodno je trudna sa svojim 12 godina mlađim dečkom, manekenom, glazbenikom i odličnim studentom FER-a Vlahom Arbulićem. Njihov fatalni susret se dogodio u teretani, a Tatjana i Vlaho uživaju u svojoj ljubavi totalno neopterećeno.


Najveća razlika, čak više od četiri desetljeća, jest između Mire Ungara i Sare Stanković. Pjevač koji je osvajao svjetsku glazbenu scenu uživa u svojem četvrtom braku. 77-godišnji Miro Ungar i 35-godišnja Sara Stanković vjenčali su na Havajima kako bi izbjegli medije. Svjedoci su im bili dva fotografa, koji su havajski domoroci. Ceremonija vjenčanja bila je jednostavna, a oboje su na sebi, zbog vrućine, imali laganu lanenu odjeću. Umjesto prstena, prema havajskom običaju, oko vrata su imali vijence od cvijeća.

Zbog fatalne Fani Horvat, Željko Kerum je preokrenuo svoj život. Javno je priznao aferu, a onda se odmah odlučio razvesti. Tijekom njegovog mandata kao gradonačelnika Splita Željko i Fani su dobili dvojicu sinova. Unatoč trzavicama i činjenici da je među njima gotovo 24 godine razlike, svoju ljubav su prošle godine potvrdili vjenčanjem u Rimu.

Bivši omiljeni pjevač Bijelog dugmeta i mlada obožavateljica upoznali su se kada je zatražila autogram. Željko Bebek proslavio je nedavno sa suprugom Ružicom 12. godišnjicu braka, a dobili su i dvoje djece, Zvonimira i Katarinu. Romantični datum proslavili su izletom u dvorac Trakošćan, odakle su objavili brojne fotografije na Facebooku.

Trideset dvije godine iznosi razlika između Miše Kovača i Lidije Pintarić s kojom se oženio 2002. nakon četiri godine veze. U vrijeme borbe s depresijom i nedavne operacije srca, na nju se mogao osloniti. Mišo nikamo ne putuje bez Lidije te rado ističe da ga je upravo ona vratila u život.