NOVI PROJEKT

Raymond i Frank ponovno zajedno

30.10.2013 u 08:51

Bionic
Reading

Brad Garrett, Frank iz popularne serije 'Svi vole Raymonda', predložio je svom kolegi iz sitcoma Rayu Romanu da se pojavi u njegovoj novoj seriji

Brad Garret, trostruki dobitnik nagrade Emmy, nedavno je potpisao ugovor s ABC-jem za snimanje pilot-epizode 'When the Balls Drop' koja se temelji na njegovoj autobiografiji koja će biti uskoro objavljena.

No budući da Garrettov posljednji televizijski pokušaj 'How To Live With Your Parents' nije prošao sjajno, Brad traži Rayev angažman kako bi nova serija bila bolja od posljednjeg pokušaja.

'Brad se želi vratiti u udarni termin, pa izvlači jake karte poput Raya', izjavio je izvor za američki tabloid National Enquirer.


'ABC je uložio puno novca u Brada, no iako je on zvijezda s dobrim statusom kod gledatelja, predloženo mu je da iskoristi svoje veze kako bi privukao druga velika imena.
Obojica se slažu da bi mogli napraviti veliki hit. A nakon što je Brad pomogao da Rayova serija postane ogroman hit, Ray će vrlo rado vratiti uslugu.'

Bradov novi sitcom prati život razvedenog, sredovječnog muškarca koji pokušava uskladiti obiteljski život i karijeru. Ray će se vjerojatno pojaviti u četiri epizode, kao stari prijatelj koji unosi kaos u Bradov život', prenosi stranica Showbizz.