SKUP POGLED

Raskošna kuća slavne ljepotice pravi je dom iz snova

18.11.2016 u 09:49

Kuća Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug, poduzetnik Rande Gerber ozbiljno ulažu u nekretnine i jako dobro zarađuju na kupoprodaji luksuznih kuća. Prošle godine prodali su raskošnu kuću u Malibuu za dvostruko veću cijenu od one koju su platili za nju, a sad za drugu kuću na istoj lokaciji traže vrtoglavo visokih 60 milijuna dolara

Uspješni par na prodaju je stavio imanje koje se nalazi na poručuju Malibua, a očekivanja su im velika. Za luksuzno uređenu vilu smještenu na osami, iz koje puca pogled na Tihi ocean, traže 60 milijuna dolara. Kuću su kupili prije godinu dana i tad su je platili 50,5 milijuna dolara. Riječ je zdanju na plaži izgrađenom 1944., a u proteklih godinu dana renovirali su ga i osvježili.

Dnevna soba je doista impresivna jer je zid koji gleda prema Tihom oceanu od staklenih stijena i vodi na terasu koja s tri strane okružuje kuću, a na njoj se nalazi i veliko ognjište.

Pored kuće se nalazi teniski teren, garaža za tri automobila, a ima i četiri velike spavaće sobe dok glavna spavaća soba nudi pravi luksuz: kamin, prostor za dnevni boravak i dvije odvojene spa kupaonice.

Početkom ove godine Cindy Crawford i njezin suprug s Georgeom Clooneyjem prodali su luksuzne vikendice u meksičkom ljetovalištu Los Cabosu koje su izgradili jedne pored druge, i to za 100 milijuna dolara.