FASHION GURU

Ranko Ostojić nosi stolnjak umjesto kravate

30.06.2009 u 10:18

Bionic
Reading

Gledajući stajling novog splitskog gradonačelnika i njegovog protukandidata, Fashion Guru zaključio je da nije ni čudo što je Ostojić izgubio protiv Keruma kad oko vrata, umjesto kravate, nosi stolnjak

Osim Ostojića, naš je modni sudac na sam vrh ovotjedne liste stavio osebujnu pjevačku legendu Milu Hrnića. Oduševilo ga je, naime, kako je ovaj uspješno spario predivnu košulju s još ljepšim sakoom. Za oko mu je zapela i košulja Darija Brzoje, u kojoj ovaj izgleda kao da ima slavonsku nošnju na sebi.

Nevena Rendeli nabacila je pak na sebe zastore koji bi trebali glumiti haljinu, dok je bolero Barbare Radulović, umjesto da bude ukras cijele kombinacije, od Barbike napravio da izgleda kao snaša. Svojom pojavom na malim ekranima nije se baš proslavila ni Martina Parlov, no zato je Tatjana Jurić napokon pokazala da se itekako zna srediti.

Za kraj nam je Fashion Guru servirao još jednu poslasticu, blažena lica naših lidera Jadranke Kosor, Ive Sanadera i Đurđe Adlešič.

Pogledajte fotogaleriju i saznajte što je o ovotjednim 'zvijezdama' rekao Fashion Guru. I ne zaboravite glasati, tko vam je glam, a tko blam