LJEPOTICA U CRVENOM

Rachel Weisz sve je zadivila u jednostavnom, a tako efektnom izdanju

04.04.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Temeljena na istoimenom filmu Davida Cronenberga iz 1988. godine, miniserija ‘ Dead Ringers’ novi je adut streaming servisa Prime Video s Rachel Weisz u glavnoj ulozi

Ova psihološka triler drama na Prime Videu svoju premijeru imat će 21. travnja, a ovog ponedjeljka svečano je predstavljena u njujorškom kinu Metrograph.

  • +4
Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Njezina glavna zvijezda, oskarovka Rachel Weisz, igra dvostruku ulogu blizanki opstetičarki, Elliot i Beverly Mantle, a istu ovu ulogu u kultnom filmu Croenenberga iz 80-ih igrao je glumac Jeremy Irons.

Za potrebe premijere ove uzbudljive serije, Weisz je kreirala prigodno izdanje u suradnji s poznatom holivudskom stilisticom Kate Young.

Poput kolege Lawa Roacha, Young je omogućen pristup bogatoj arhivi modne kuće Valentino iz koje je za Rachel izvukla haljinu baršunastog efekta, s detaljem halter ovratnika i u efektnoj boji burgudnca.

Spomenuta kreacija posebno je laskala aristokratski bijeloj puti 53- godišnje oskarovke, dok je gotovo neprimjetan make-up, koliko i nakit, činio okosnicu njezina svečanog izdanja u New Yorku.