oprez!

Pun Mjesec u Škorpionu donosi povećanu mogućnost za sukobe s bližnjima

21.04.2024 u 08:10

Bionic
Reading

Nakon što je u petak 19. travnja popodne Sunce ušlo u znak Bika započevši njegovu vladavinu, već 24. travnja u 1:49 pun Mjesec zasjat će u Škorpionu, nasuprot spomenutom Suncu u Biku

Ova lunacija obično donosi snažne emocije, dubinske preobrazbe i susret sa slabije poznatim stranama života. Predstojeći uštap dolazi dva tjedna nakon pomrčine Sunca u Ovnu, znaku koji između ostalog simbolizira nove početke.

Pogledaj detaljni horoskop

Škorpion je znak povezan s tajnama, strastima i promjenama, a pun Mjesec u tom znaku naglašava i izvlači na površinu sve ono što skrivamo u sebi. To mogu biti potisnuta sjećanja, kao i želje ili strahovi koje si zbog nelagode odbijamo izraziti riječima da im ne uvećamo snagu.

Uštap u srijedu prije zore nudi vam mogućnost da se preispitate, uronite u sebe i uvidite na kojim područjima i kako sami sebe kočite. Taj proces nije lagan jer zahtijeva suočavanje s mračnim dijelom sebe, ali je isplativ. Tko osvijetli svoje slabosti ima priliku obračunati se s njima i oduzeti mu kontrolu nad svojim životom.

  • +5
SOFIA VERGARA JE RAK, ROĐENA JE 10. SRPNJA 1972. Izvor: Profimedia / Autor: BELLOCQIMAGES / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Želite li pozitivno iskoristiti utjecaj ovog uštapa, priznajte si vlastite mane, prevladajte ih i otvorite se za promjene. Spoznaje do kojih dođete introspekcijom možda vam se neće svidjeti jer će vam razbiti iluzije koje su vas tješile i hrabrile. No, te su vam iluzije otežavale osoban rast i priječile put prema ciljevima kojima težite.

  • +3
ZENDAYA JE DJEVICA, ROĐENA JE 1. RUJNA 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Tijekom punog Mjeseca u Škorpionu povećana je mogućnost za sukobe s bližnjima. Držite pod kontrolom svoje riječi i postupke, naročito ako vas obuzme potreba za dominacijom. Kakve god vaše emocije bile, važno je da pri njihovom izražavanju ne uzrokujete štetu.

  • +3
DEMI MOORE JE ŠKORPION, ROĐENA JE 11. STUDENOG 1962. Izvor: Profimedia / Autor: RIVER / MEGA / THE MEGA AGENCY / LISA OCONNOR/AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Upotrijebite energiju uštapa u Škorpionu da si osvijestite jeste li zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite. Izađite iz zone udobnosti, riješite se obrazaca ponašanja, ljudi i svega drugog što vam se čini poznatim i ugodnim, ali u konačnici nije dobro za vas.