OD ZABAVE DO ODMORA

Pula još jednom oduševila Britance

07.01.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Hrvatska je opet u stranim medijima opjevana zbog svojih ljepota, a ovaj je puta posebne pohvale dobila Pula

Lauren Naylor za The Sun je opisala svoje dojmove o Puli koja ju je oduševila svojim povijesnim znamenitostima, prirodom i dobrom zabavom. U Pulu je došla na koncert Toma Jonesa, a grad je ostavio pozitivne i duboke dojmove.

'Vrata grada, zidovi i hramovi monumentalna su poslastica, a lako ih možete obići pješice. Tu je i slikovita glavna ulica Sergijevaca u kojoj ćete pronaći suvenirnice, lijepe barove i restorane prepune mještana', opisuje Naylor.

Spomenula je i Outlook festival koji je za nju plesna i glazbena meka s prekrasnim pogledom na more.

Naylor je bila impresionirana festivalom, ali još više je se dojmilo što je sve čisto i uredno. Zaključuje da upravo zato nije nikakvo čudo što je oko 15 tisuća Britanaca došlo u Pulu i osiguralo si petodnevni odmor.

Pohvalila je povoljnu ponudu brze hrane poput pizze, tjestenine i burgera, a istaknula kako je piće vrlo jeftino. Sa svojom se ekipom odlučila za izlet u vinski podrum Trapan gdje su uživali u pet ukusnih jela i vinima.

Nisu propustili posjetiti Brijune koji su sve oduševili životinjama, prirodom, borovima i maslinama starim 1.700 godina. Avanturu su završili užitkom u restoranu Korta, a posebno ih se dojmila i konoba Batelina gdje su uživali u svježoj ribi i morskim plodovima.