BUBAŠPARA

Prva hrvatska multimedijska aplikacija za djecu

12.05.2011 u 11:39

Bionic
Reading

Raiffeisen stambena štedionica postala je nezaobilazan partner štedišama još od najranije dobi, što potvrđuje Bubašparom, programom stambene štednje namijenjenom djeci od rođenja do 16. godine koji sklope ugovor u Jazz ili Relax tarifi. Osim brojnih pogodnosti u obliku dodatnih kamata na štednju, brojnih poklona te državnih poticajnih sredstava od 15 posto, Bubašpara svoje vjerne štediše neprestano dodatno iznenađuje

Raiffeisen stambena štedionica i njena kreativna radionica tako su pripremili iznenađenje za vjerne bubašparce, njihove roditelje i sve one željne dobre zabave – aplikacijuBubašpara iPhone koja se može besplatno preuzeti u App Storeu.

Riječ je o prvoj hrvatskoj multimedijskoj aplikaciji namijenjenoj djeci koja donosi bubastičnu igricu, puno zabave i multimedije te omiljenu Bubašpara pjesmicu. Sve vlasnike iPhonea i iPada čeka uzbudljiva potraga za novčićima i skokovita bitka protiv ozloglašenih člankonožaca. Cilj igrice je sakupiti što više novčića i sigurno ih, izbjegavajući sve zamke i opasnosti, dopremiti u štedionicu.

Osim iPhone igrice aplikacija sadrži i poznatu Bubašpara pjesmicu i razne multimedijalne sadržaje. Ovom aplikacijom Raiffeisen stambena štedionica željela je razveseliti svoje najmlađe štediše te im omogućiti bubastičnu igricu i puno dobre zabave.

Više o Bubašpara iPhone aplikaciji nawww.bubaspara.com

Bubastična avantura ove subote, 14. svibnja, u Arenu centru

Svi oni koji su već skinuli ovu iPhone aplikaciju i okušali svoje vještine u dinamičnoj Bubašpara igrici, ali i svi ostali zainteresirani pozivaju se da se na www.bubaspara.com prijave na Bubastičnu avanturu – natjecanje koje će se održati u subotu, 14. svibnja, od 10 sati u Arena centru.

Sve natjecatelje kroz Bubastičnu avanturu vodit će Iva Šulentić, a najuspješnijeg igrača Bubašpara iPhone igrice očekuje i vrijedna nagrada – put u Gardaland za dvije osobe! Osim uzbudljivog natjecanja, dobra zabava je zajamčena uz vožnju atraktivnih Bubašpara autića i kutka za crtanje.

Više informacija može se pronaći na Facebook i web stranici Bubašpare.