VJERNA SVOM STILU

Prva dama Francuske ne odustaje od stajlinga koji ističu noge

11.09.2017 u 12:30

Bionic
Reading

Otkad je njezin suprug Emmanuel Macron pobijedio na predsjedničkim izborima, njegova 24 godine starija supruga Brigitte u fokusu je zanimanja medija, kako svojim samouvjerenim stavom, tako i upečatljivim modnim stilom

U sklopu aktualne europske turneje francuski je predsjednički par posjetio Grčku, a javnost je s velikim zanimanjem pratila stajlinge Brigitte Macron, koja ne odustaje od svojeg zaštitnog znaka, mladenačkih outfita u kojima dominiraju krojevi što u prvi plan stavljaju noge.

Gospođa Macron, koja se sa suprugom našla na godišnjoj listi najbolje odjevenih parova prestižnog Vanity Faira, i u Grčkoj je bila najzapaženija uzvanica, iako joj je dostojna konkurencija bila atraktivna životna partnerica grčkog premijera Alexisa Ciprasa, Betty Peristera Batziana, koja je s njim u vezi više od 30 godina.

Brigitte je ostala vjerna svom elegantnom francuskom chicu izmijenivši tri odlična stajlinga za koje je zaslužila samo najbolje ocjene.

  • +6
Brigitte Macron u Grčkoj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvo je zadivila u jednostavnoj haljini bez rukava intenzivne plave boje duljine iznad koljena, a zatim se na svečanoj večeri pojavila u odvažnoj crvenoj haljini sa zanimljivim gornjim dijelom krojenim u obliku kratkog plašta i ukrašenoj tankim remenom.

Treći outfit također je bio pun pogodak jer je francuska prva dama igrala na kartu klasične crno-bijele kombinacije. Mudro je uparila bijeli top ukrašen trendi valovima i hlače cigareta kroja, istaknuvši vitku liniju.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda joj mnogi prigovaraju da stalno krši modna pravila, Brigitte se nimalo ne uzrujava.

  • +6
Modni stil Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ranijem intervjuu za Elle otkrila je da je u mladosti skrivala minice u torbi.

  • +5
Prva dama Francuske Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, a skrivale bismo ih u torbe kad smo izlazile. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi - moj bože, izgledaš kao kakva stara baba. Nikad ih više nisam nosila!', nedavno je Brigitte Macron otkrila u velikom intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.