MODNI RATOVI

Prva dama Argentine uspjela zasjeniti Michelle Obamu

25.03.2016 u 16:46

Bionic
Reading

U posljednjoj godini mandata, američki predsjednik Obama u društvu supruge Michelle Obama posjetio je Argentinu gdje ih je dočekala lijepa supruga argentinskog predsjednika kojoj je pošlo za rukom modno nadmašiti prvu damu Amerike

Prekrasna Juliana Awada oduševljava pomalo netipičnim modnim odabirima za prvu damu, a uspjelav si je priskrbiti divljenje američkog Voguea koji je naziva suvremenom verzijom Jackie Kennedy

Pri posjetu američkog predsjedničkog para prva dama Argentine prezentirala je svoj istančan modni ukus kojim je čak i Michelle Obamu uspjela gurnuti u drugi plan.

Ova moderna 41-godišnja Argentinka Obamu i obitelj dočekala je u prekrasnoj bijeloj kombinaciji od glave do pete čiju je bjelinu razbila torbom boje konjaka i efektnim remenom.

Feliz de compartir con mi hija Valentina la inspiración que genera Michelle

Fotografiju objavljuje Juliana Awada (@juliana.awada)

Za večernje izdanje Juliana Awada odabrala je blijedoplavu haljinu do koljena, ukrašenu svjetlucavim detaljima i zvonolikim krojem suknje. Za sličnu haljinu identična kroja odlučila se i Michelle Obama, no zahvaljujući elegantnu stilu koji nosi na tako ležeran način, prva dama Argentine ovaj je put modno dominirala.

Saludo a la prensa.

Fotografiju objavljuje Juliana Awada (@juliana.awada)


Juliana Awada treća je supruga argentinskog predsjednika, a njoj je to drugi brak. U vezi su od 2009., a upoznali su se u teretani, u aristokratskoj četvrti Barrio Parque gdje oboje žive. Zbog nje je Macri, bivši gradonačelnik Buenos Airesa, ostavio tadašnju djevojku. Vjenčali su se 2010., a godinu dana kasnije rodila im se kći Antonia. Lijepa prva dama poznata je u argentinskom visokom društvu, a deset godina bila je u vezi s belgijskim grofom Brunom Laurentom Barbierom s kojim ima kćer Valentinu.

'Nisam se zaljubila u Mauricija na prvi pogled, ali čim smo počeli izlaziti, odmah sam znala da je on ljubav mog života', rekla je lijepa Juliana.