NAGRADNJAČA

Provedite doček Nove godine u The Clubu!

19.12.2013 u 13:04

Bionic
Reading

Odjenite nešto svjetlucavo, prošećite crvenim tepihom, fotografirajte se za uspomenu, slavite i partijajte s odličnom mladom ekipom u The Clubu, koji i ove godine sprema najbolji doček Nove u gradu.

Ovaj moderan klupski prostor najboljeg zagrebačkog hotela Esplanade smješten na etaži -1 ima svoj vlastiti ulaz i VIP lounge te se konceptualno potpuno razlikuje od hotela, osim u izvrsnoj usluzi i vrhunskoj hrani. Izvrstan ambijent može ugostiti do 250 osoba, taman da se stvori odlična atmosfera koju će tijekom novogodišnje noći zagrijati hitovi poznatog DJ-a Luca Goye.

Uz to, organizatori najavljuju posebna atraktivna disco iznenađenja kroz noć, kao i novogodišnje rekvizite za slavlje. Cijena ovog dočeka je svega 395 kn po osobi. Atraktivna cijena uključuje i super ukusni bife stol - cijelu noć, s izvrsnim delicijama koje za tu prigodu spravlja vrhunska šefica kuhinje Ana Grgić i njen tim kuhara – tako da zasigurno nećete ostati gladni. Panna cotta s dimljenim lososom, japanski sushi s tunom i lososom, juneći carpaccio, aromatična tajlandska salata, grdobina u laganom curry maslacu, pileći satay s tempurom od artičoka, svinjska rebarca u slatko-ljutoj pivskoj glazuri, torta od sira i kokosa s karameliziranim mangom, crème brûlée od zelenog čaja, vinski gulaš u rane jutarnje sate… samo su neke od primamljivih delicija čiji će vas okusi ispratiti u 2014. godinu. U cijenu je uključena i neograničena konzumacija pića cijelu noć. Zaboravite na plastične čaše i gužve oko šanka, dopustite da vas se posluži sa stilom. Uživajte cijelu noć u omiljenim pićima jer open bar uključuje; vino kuće crveno i bijelo, pivo, koktele - Cuba Libre, Sex on the Beach i Srebrnu peninu, Jack Daniels, Gin, Jägermeister, gaziranu i negaziranu vodu, voćne sokove, Colu i Tonic water, a u ponoć nazdravite s čašom vrhunskog hrvatskog pjenušca. Očekujte društvo iz svih krajeva svijeta i vrhunski provod, a tko zna, možda osvojite i neku od atraktivnih nagrada na bingu, poput noćenja, večere, tretmana ili koktela.

Popijete li koje piće više, hotel vam nudi noćenje u luksuznim sobama po cijeni od svega 980 kn za dvoje s Bloody Mary doručkom, uz besplatno opuštanje u sauni i fitnessu te besplatni wi-fi.

Planirate izaći i slaviti s ekipom, a nemate dadilju na novogodišnju noć?! Hotel Esplanade razmišljao je i o roditeljima i njihovim klincima te im i ove godine nudi kvalitetan program za dječji doček Nove godine – Mini Disco, pod stručnim vodstvom animatora. Vaše malene tako očekuje posebno dotjerani prostor, odlična zabava s vršnjacima, društvene igre, glazba za ples i mnoštvo iznenađenja. A kada se maleni umore od igre i plesa, očekuje ih cool spavaonica koju čuva superdadilja. Cijena dočeka za djecu iznosi 395 kn po djetetu te uključuje raskošan bife jelovnik, dječji pjenušac u ponoć te neograničenu konzumaciju sokova i vode. Ponuda je dostupna za roditelje koji imaju organizirani doček Nove godine u hotelu Esplanade Zagreb.

Više informacija i rezervacije na: +385 1 4563 888, TheClub@esplanade.hr, www.esplanade.hr

Tportal.hr će jednog čitatelja nagraditi s dvije ulaznice za doček Nove godine!

Dvije ulaznice je osvojila Marta Petrak

Dobitnicu ćemo o detaljima preuzimanja nagrade obavjestiti putem maila.