OPAKA KARDASHIANKA

Provalila u sobu u potrazi za suprugovom ljubavnicom

07.08.2013 u 15:29

Bionic
Reading

Taman kad se stišao skandal oko izleta Lamara Odoma u krevet striptizete Jennifer Richardson, na račun supruga Khloe Kardashian stižu nove optužbe za nevjeru

Lamar Odom navodno je varao suprugu Khloe Kardashian i s odvjetnicom Polinom Polonsky. 'Vjerovala sam da je ostavio Khloe te da zato živi u Rooseveltu. Djelovao je u potpunosti slobodno, a i postojala je snažna obostrana privlačnost, rekla je samoprozvana Polina za Star magazin.

Polina i Lamar su se, kako piše isti tabloid, upoznali u lipnju u spomenutom hotelu Roosevelt, gdje je košarkaš provodio vrijeme za jedne od bračnih kriza. Veza je navodno potrajala šest tjedana.

'Nakon prvog seksa, Lamar je prespavao kod mene. Sljedeći dan smo se vratili u Roosevelt, gdje smo proveli sljedećih nekoliko noći', dodala je Polina.

Lamarov vanbračni izlet nije dugo bio tajna te je bijesna Khloe ubrzo provalila u njegov hotelski apartman (nakon što je prethodno razvalila vrata pogrešnog apartmana). Iako Polina nije bila u apartmanu, Khloe je digla toliku dreku da se Lamar poslušno vratio domu svom.