'GRUDNJAK ČINI ČUDA'

Prosudite sami: Je li Rozga povećala grudi?

09.12.2014 u 12:45

Bionic
Reading

Raskošni dekolte Jelene Rozge na fotografijama kojima promovira svoj novi spot 'Tsunami' opet je potaknuo staro pitanje: je li se lijepa Splićanka podvrgnula estetskoj operaciji?

Nakon što je prošli tjedan objavila da će uskoro predstaviti svoju novu pjesmu 'Tsunami', zavladao je velik interes publike i medija o detaljima pjesme i spota. Da bi svojoj publici skratila čekanje i pružila joj na uvid djelić spota za novu pjesmu, Jelena je objavila nove fotografije koje donose vruće kadrove i atmosferu sa snimanja.


Na novim fotografijama u prvom su joj planu grudi. Stoga ne čudi što su se mnogi zapitali jesu li one rezultat estetskog zahvata jer je ovo, bez sumnje, Jelenin najraskošniji dekolte do sada.

'Trenutno nemam potrebu za estetskim operacijama, ali tko zna što ćebiti u budućnosti. Nisam se podvrgnula estetskoj operaciji. Nemam ništaprotiv estetskih operacija, ali moj je stav taj da u svemu treba bitiumjeren. Već su me puno puta pitali isto pitanje, ali i dalje je mojodgovor isti. Naime, svaka žena zna da dobar grudnjak čini čudo', reklanam je Jelena Rozga koja se jako raduje reakcijama na svoju novu pjesmu, a premijera se očekuje sljedeći tjedan.

Spot za pjesmu 'Tsunami' redateljski potpisuje Dario Radusin, a premijera se očekuje sljedeći tjedan.