SAVRŠEN ODABIR

Pronašli smo nijanse koje će svakom stajlingu dati dobrodošlu dozu luksuza

04.08.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji ljeti vole zamijeniti sivu ili crnu s nekim drugim nijansama, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za nježnu svijetloplavu, bež ili boju limete

Ukoliko su vam dosadili uzorci poput cvjetnog ili animal printa, pronašli smo nekoliko modnih rješenja koja će svakom looku dati dobrodošlu dozu luksuza.

Stoga ako ste se zaželjeli osvježiti vaš ljetni look, nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za kombinaciju koja npr. uključuje bijelu boju koju primjerice sjajno nose kraljice stila Karlie Kloss ili Olivia Culpo. Osim što laska preplanuloj puti, kombinacije u bijeloj boji uvijek izgledaju puno skuplje nego što stvarno jesu. Idealna ljetna nijansa za mnoge zaljubljenice u modu je romantična svijetloplava koju rado u svoje dnevne outfite uključuje i ikona stila Olivia Palermo. Trendseterice ovoga ljeta vole nositi i kombinacije koje uključuju i umirujuću boju lavande koja će svakom stajlingu podariti dašak glamura.

Ove su nijanse idealne i za sve one zaljubljenice u modu koje nisu oduševljene dominacijom uočljivih uzoraka poput 'zmijskog', dramatičnog cvjetnog ili trendi točkica.

Ove prekrasne nijanse osim što će svakom outfitu dati posebnost, pomoći će i da svaki outfit izgleda i luksuznije nego što zapravo je.

Pa ukoliko ovih dana pretražujete po bespućima interneta u potrazi za sniženim komadima uz pomoć kojih ćete osvježiti ljetnu garderobu, evo nekoliko prijedloga koji će vas potpuno oduševiti.

Evo nekoliko odličnih ideja za ljetne outfite:

Svijetloplava boja

Boja limete

Bijela boja

  • +7
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ružičasta boja

Boja pijeska

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐣🌻🍯

Objavu dijeli Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Boja lavande