OSVAJAJU IZGLEDOM

Pronašli smo najljepše modele udobnih sandala u kojima ćete izgledati šik od jutra do mraka

06.05.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Da cipele na petu polako gube utrku s udobnijim modelima, dovoljno svjedoči aktualna ponuda obuće renomiranih dizajnerskih imena i omiljenih high street brendova

Osim pružanja udobnosti od jutra do mraka, novi modeli obuće namijenjeni aktualnoj sezoni izdvajaju se zanimljivim detaljima istovremeno predstavljajući alternativu često neudobnim cipelama s visokom potpeticom u dnevnim i večernjim varijantama.

Cipele na petu uvijek će nas izdužiti pa se bolje osjećamo, ali i automatski ljepše držimo. No postoje dani kada jednostavno želimo nositi nešto udobno, a tu na scenu nastupa ravna obuća.

Ukoliko znate da će vaš radni dan potrajati do kasnih večernjih sati, odaberite udobniju varijantu kao što su ravne sandale kako biste bili sigurni da ćete bezbrižno i bez bolova u nogama moći izvršiti sve zakazane obaveze.

Sudeći po aktualnoj ponudi u trgovinama, ni ove sezone nećemo zaobići zanimljive modele balerinki, espadrila, loaferica ili chic natikača, čija popularnost raste iz sezone u sezonu.

  • +86
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako je ravna obuća često sinonim za dnevni stil odijevanja, odabirom efektnog modela pri stvaranju večernjih kombinacija nećete pogriješiti, a brojni high street brendovi i dizajnerska imena potrudili su se da ova sezona vrvi maštovitim primjercima koji se prilagođavaju svačijem ukusu i stilu.

Ako se od visine koju pružaju visoke potpetice ne želite u potpunosti oprostiti, udobno i alternativno rješenje predstavlja obuća ukrašena punom ili stabilnom blok-petom, koja i ove sezone uživa veliku popularnost, a veliki hit su i sandale s neobičnom petom.

  • +51
Cipele s otkačenom petom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bez obzira odaberete li onu prozirnu, ispunjenu laticama cvijeća, šuplju ili petu u obliku kugle, nećete pogriješiti jer statement modni dodaci ono su što predstavlja novu sezonu. I najjednostavnija odjevna kombinacija uz ovakve sandale i efektne naušnice može u potpunosti transformirati vaš outfit, a da pritom ne žrtvujete udobnost.

Za vas smo pronašli najljepše ovosezonske primjerke udobne obuće koji se trenutno mogu pronaći u trgovinama. Pronađite za sebe idealan model u kojem ćete bezbrižno i bez bolova u nogama zablistati ovog proljeća.

  • +131
Udobne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo