PONUDA IZ TRGOVINA

Pronašli smo efektne majice koje će podići i najobičniju kombinaciju

06.02.2020 u 07:09

Bionic
Reading

Ukoliko se nalazite u potrazi za cool komadima kojim ćete osvježiti jesensko/zimske outfite, sigurno ćete biti oduševljeni aktualnom ponudom na policama trgovina koje vrve efektnim modelima majica kojima nikako nećete proći neprimijećeno

U aktualnoj modnoj sezoni veliku ulogu nesumnjivo imaju komadi ukrašeni dramatičnim puf rukavima u duhu 80-ih, a upravo oni naizgled obične majice čine vizualno zanimljivima.

Efektne majice namijenjene aktualnoj sezoni, osim prenaglašenim rukavima, podjednako se ističu detaljima poput čipke ili čvorova, kao i zanimljivim krojem i bogatom paletom boja, a neupitno uspijevaju podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju.

Uz statement majicu sve što će vam biti dovoljno su obične traperice i tenisice, a nakit i slične upečatljive dodatke svedite na minimum.

Ako se još uvijek dvoumite u investiranju u efektne modele majice, modni primjer najveći street style zvijezda današnjice predstavlja odličan argument za šoping, a za vas smo odabrali najljepše modele s polica trgovina popularnih high street brendova.

  • +25
Statement majice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo