PORTAL 'BIRAM KARIJERU'

Pronađite posao u sekundi

23.03.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Recesija koja drma cijeli svijet nikako vas ne smije navesti na prestanak razmišljanja o vlastitoj budućnosti. To se pogotovo odnosi na vas koji nemate posao ili na radno mjesto dolazite živčani zbog 'nemogućih' radnih zadataka, kolega koje ne možete smisliti i šefa kojeg nastojite izbjegavati u širokom luku. Ako ste se u ovom opisu prepoznali i ako vam se, uz sve navedeno, ne sviđaju ni brojke na vašem tekućem računu, moramo vam reći da je krajnje vrijeme za akciju! Upravo sada, dok sjedite i čitate vijesti na vašem omiljenom portalu, razmislite o svojoj budućnosti jer vaš uspjeh je vaša najbolja vijest!

Svjesni ste činjenice da vam nitko ništa neće poslužiti na pladnju i da stvar morate uzeti u svoje ruke. Ipak, važno je znati da u tom podvigu nećete biti sami jer će vam svesrdnu pomoć pružiti Večernji list koji sutra pokreće internetski portal Biram karijeru. Riječ je o stranici koja će postati pravo mjesto za pronalazak novoga posla i koja će vam promijeniti život nabolje.

Večernji list u svom tiskanom izdanju već pola stoljeća uspješno pomaže u pronalasku novoga radnog mjesta, a najbolja ponuda natječaja prošle je godine zaokružena pokretanjem subotnjeg priloga Karijera koji povezuje ponudu natječaja za posao s korisnim informacijama o tržištu rada, trendovima u zapošljavanju te brojnim analizama tržišta.

Budući da je internet sve bitniji faktor u pronalaženju posla, slijedili smo svoju strategiju dostupnosti sadržaja na svim platformama kako bi natječaji bili vidljivi što većem broju naših čitatelja. Zbog toga smo pokrenuli portal Biram karijeru kojim poslodavcima i posloprimcima u mnogomu olakšavamo njihove svakodnevne brige.

Ponosno ističemo da iza nas stoje vjerodostojnost, relevantnost, inovativnost te dugogodišnje iskustvo i znanje. Sve smo to pretočili u naš novi portal Biram karijeru na kojem uz samo nekoliko pokreta mišem možete odabrati najbolji posao za sebe i tako si osigurati sretniju budućnost. Ništa više znoja neće morati proliti ni poslodavci koji će na našem novom portalu s lakoćom pronaći idealnog djelatnika.

Uz trostruku prednost i optimalnu uslugu, poslodavcima smo desna ruka u traženju novih snaga te ambicioznih i perspektivnih djelatnika, a posloprimcima kroz personaliziran pristup traženju posla pomažemo pronaći radno mjesto krojeno po mjeri, tj. posao koji će im prerasti u strast jer, vjerujte nam, i to je moguće, koliko god se činilo nemoguće!
Stoga, birajte karijeru na www.biramkarijeru.hr