spoj luksuza i stila

Promjene nakon vjenčanja: Ben Affleck prodaje luksuznu vilu i nada se dobroj zaradi

1/13

Kuća Bena Afflecka

Ben Affleck prodaje svoju vilu u Pacific Palisadesu za 30 milijuna dolara. Budući da su se on i Jennifer Lopez, sada Affleck, vjenčali i kupili vilu vrijednu 60 milijuna dolara na Beverly Hillsu, Ben nema potrebe za ovim velebnim izdanjem.

Inače, Ben je ovu kuću u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu kupio za 19,250 milijuna dolara 2018. godine, pa ako je proda po traženoj cijeni, dobro će zaraditi. Kuća se nalazi na parceli od gotovo dva hektara i te ima 7 spavaćih soba i 9 kupaonica. Ova velebna vila spaja elegantni životni stil i udobnost. Već prvi dojam s prednjim trijemom sa stupovima i uređenim dvorišem koji ostavlja je veličanstven, a isti dojam odaje u njezina unutrašnjost.

Unutra se stropovi se uzdižu visoko iznad glave, a zakrivljeno stubište dočekuje goste u predvorju. Tu je dnevna soba sa stropnim gredama, formalna blagovaonica s dojmljivim lusterom i obiteljska sobu s kaminom te staklenim zidom koji se otvara prema mirnom vanjskom prostoru.

Budući stanovnici ovog luksuzno izdanja imat će mogućnost uživati u prostranom travnjaku, uzdignutim vrtnim gredicama, prekrasnom pansionu s čajnom kuhinjom i kupaonicom i privatnosti koju stvaraju okolna stabla fikusa. Sa svakim pomno biranim detaljem, ovaj dom daje sjaja spoj stila i luksuza. 

Kuća Bena Afflecka

Kuća Bena Afflecka

Izvor: Profimedia / Autor: The Agency via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 11.08.2022 u 19:28