Ara shoes

Proljetno osvježenje: zakoračite s novom kolekcijom u toplije dane

22.03.2024 u 11:01

Ara Shoes

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Klasični stilovi mokasinki i tenisica za svaku proljetnu prigodu

Dolaskom toplijih proljetnih dana, vrijeme je da pospremite čizme i gležnjače, a s veseljem pripremite laganiju obuću. Proljeće potiče na osvježenje, kako u prirodi tako i u osobnom modnom stilu. Neutralne nijanse koje se lako kombiniraju s bilo kojim outfitom čine nove modele mokasinki i tenisica nezaobilaznim komadima u garderobi. Ara obuća spaja udobnost, stil i praktičnost, nudeći savršen spoj za proljetne aktivnosti i svakodnevne izazove. U nastavku pronađite par cipela za sebe iz nove ara kolekcije.

UDOBNE I TRENDI TENISICE

Savršeno upotpunite svoj dan laganim i bezbrižnim koracima uz jednostavne sportske tenisice brenda ara. Kolekcija obuće ne samo da savršeno prianja uz stopalo, već se i brzo obuva i izuva, prilagođavajući se vašim osobnim potrebama. Ključne karakteristike asortimana tenisica uključuju izvrsno upijanje vlage i održavanje stopala suhim, što omogućava meka podstava na bazi bambusovih vlakana.

S inovativnom HighSoft tehnologijom koja osigurava osjećaj mekoće i udobnosti, sada možete hodati bez ikakvog umora. Sportski izgled tenisica dodatno je naglašen debelim potplatom. Zahvaljujući svom jednostavnom stilu, tenisice se savršeno uklapaju u razne odjevne kombinacije te su pouzdani pratitelj dugih šetnji i svakodnevnih aktivnosti.

ELEGANTNE MOKASINKE

Mokasinke predstavljaju klasičan komad obuće koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj bezvremenski komad klasičnog kroja idealan je za ležerne kombinacije, poput nošenja uz midi suknju za razigrani proljetni outfit ili kao dio večernje kombinacije koje dodaju eleganciju. Uz uske traperice, mokasinke pružaju opušten i elegantan izgled koji se savršeno uklapa u proljetne modne varijante.

Nova ara kolekcija donosi mokasinke koje su neizostavni dio vaše obuće! Zahvaljujući uklonjivom podnožju, ove cipele se mogu prilagoditi vašim potrebama i navikama. Profilirani potplat osigurava otpornost na klizanje i pouzdanost pri svakom koraku. Bez obzira na aktivnosti, ara kolekcija mokasinki savršeno će se uklopiti u proljetne outfite, bilo da je riječ o šetnji gradom ili spontanoj večeri s obitelji.

Super lagane i opuštene, mokasinke s fantastičnim pletenicama pružaju pravi užitak za vašim stopala. Meka kožna podstava jamči maksimalnu udobnost tijekom cijelog dana. Osim toga, meka koža, ne klizajući potplat i mala, ženstvena blok peta čine ove mokasinke ne samo udobnima, već i elegantnima. Ove lagane cipele pratit će vas cijeli dan.

Za sve obožavatelje ležernih sportskih do trendi modnih cipela, nova ara kolekcija pripremila je osvježenje za početak proljetnih dana! Iskombinirajte neutralne nijanse odabirom bezvremenskih mokasinki ili trendi sportskih tenisica koje se savršeno uklapaju uz svaki outfit.

Novu kolekcija Ara shoes možete pronaći u svim Ara shoes trgovinama, ali i u svim prodajnim mjestima trgovina Mass i Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće. Za više informacija posjetite Ara Shoes Hrvatska na Facebook stranici.