ELEGANTNI VOLANI

Proljetni trend koji ćete nositi i cijelo ljeto

24.03.2016 u 08:00

  • +15

Proljeće u znaku volana

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Uz čvorove i resice, ako je suditi po ponudi u dućanima, ove proljetne sezone nećemo izbjeći ni volane kao trendovski modni detalj

Volani kao modni detalj prvo su krasili bluze, da bi se proširili i na ostale odjevne komade poput majica, suknji i haljina.

Različitih dimenzija, smješteni na rubovima odjevnih komada ili sasvim neočekivanim mjestima, volani su nanovo osvojili modni svijet. Dizajneri ove proljetne sezone udahnuli su novi život volanima koji više ne djeluju pretjerano ženstveno, već kao savršen dodatak odjeći kojoj daruju zanimljivu teksturu i dinamičnost. Ovog proljeća nećete pogriješiti ako izaberete odjevne komade s laganim volanima za elegantne rezultate. Volani će se prilagoditi gotovo svačijem stilu, no potrebno ih je nositi s mjerom.

Odjevni komadi u znaku volana pokazat će se kao odličan izbor u svečanim prilikama, kao i u svakodnevnom odijevanju. Majica ili bluza s upečatljivim volanom, odlično će se uklopiti uz klasični model hlača ili trendovske traperice širih nogavica i visokog struka.